9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăLifestyleDua Lipa ''aşteaptă cu nerăbdare'' lansarea celui de-ai doilea album

Dua Lipa ”aşteaptă cu nerăbdare” lansarea celui de-ai doilea album

Cântăreaţa britanică în vârstă de 23 de ani lucrează în prezent la al doilea album, care ar beneficia de contribuţia lui Nile Rodgers din Chic.

Vorbind la gala Silver Clef Award din Londra, cântăreaţa a declarat că speră că maturizarea sa ca persoană va fi reflectată în cântecele sale.

Artista a subliniat că a creat un mediu în care oamenii pot ”veni ca să asculte muzică şi să petreacă timpul împreună”.

”Aştept cu nerăbdare ca toată lumea să asculte noul disc”, a spus ea. ”Muzica înseamnă totodată să oferi (fanilor) un spaţiu sigur unde pot veni ca să asculte muzică şi să petreacă timpul împreună. Acest lucru este foarte important pentru mine”, a adăugat cântăreaţa.

”Vine curând… tot ce pot spune este curând. Dar sunt foarte încântată”, a mai spus ea.

Albumul de debut autointitulat al artistei s-a dovedit un succes, remarcându-se în special piesele ”Hotter Than Hell”, ”Blow Your Mind” şi ”New Rules”.

Dua Lipa a fost desemnată învingătoare la categoria “cel mai bun artist debutant” la cea de-a 61-a gală de decernare a premiilor Grammy. La această categorie – una dintre cele patru categorii majore din cadrul galelor Grammy – au concurat în acest an Chloe x Hale, Luke Combs, Greta van Fleet, H.E.R., Dua Lipa, Margo Price, Bebe Rexha şi Jorja Smith. Trofeul pentru cel mai bun artist debutant este cel de-al doilea premiu Grammy câştigat de Dua Lipa în cadrul galei. Artista britanică a fost recompensată şi la categoria “cea mai bună înregistrare dance” cu piesa “Electricity”.

Cele mai citite

Ministerul Finanțelor lucrează la o nouă reformă fiscală. Când ar putea fi adoptată

Ministerul Finanţelor lucrează la diferite scenarii ale reformei fiscale cerute de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar adoptarea ei ar trebui să aibă...

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Te-ai săturat de var care ține prea puțin? Ia VAR de la Superliga României! DUREAZĂ FOARTE MULT!!!

Ilustrație: Marian Avramescu Te-ai săturat de varul care nu ține suficient, indiferent de meșterii care vin la tine și te întreabă: cine v-a lucrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă