22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestyleDoi prieteni şi-au respectat promisiunea făcută cu 20 de ani în urmă

Doi prieteni şi-au respectat promisiunea făcută cu 20 de ani în urmă

În 2009, întâmplător, Gordon şi McLellan s-au întâlnit la o prezentare de modă caritabilă. Reese lucra acolo ca voluntar, iar Mayrie venise cu un prieten. „După prezentare am băut puţin”, spune Mayrie. „Era clar o scânteie între noi, dar eram amândoi în alte relaţii, aşa că ne-am văzut fiecare de treabă după întâlnire. El a locuit în Edinburgh, iar eu în Cornwall”, a mai adăugat ea. Trei ani mai târziu, după despărţirea de iubitul ei, Mayrie s-a mutat în Edinburgh.

Aproximativ un an mai târziu, Mayrie s-a întâlnit întâmplător cu mama şi sora lui Reese. „Le-am cerut numărul lui, l-am sunat, ne-am întâlnit, dar pentru că eram într-o o altă relaţie, din nou nu s-a întâmplat nimic între noi”. După încă un an, Myrie a aflat că mama lui Reese suferă de cancer şi se află în spital. „L-am sunat ca să aflu ce pot face să ajut, ne-am şi întâlnit de câteva ori. Întotdeauna am ştiut că am sentimente pentru el”, a spus ea.

În 2015, cei doi s-a întâlnit din nou şi, potrivit Mayriei, scânteia dintre ei n-a mai rămas ascunsă. În 2017, Reese (43 de ani) şi Mayrie (45 de ani) s-au căsătorit, respectând promisiunea făcută în urmă cu 22 de ani.

Aceste cazuri nu sunt rare

Doi prieteni foarte buni, Paige Anderson şi Grant Lowe, şi-au promis ca, în cazul în care amândoi sunt încă singuri la 30 de ani, să se căsătorească. Pe 8 iunie 2014, Paige şi Grant s-au căsătorit, potrivit Nytimes.com. Nunta lor a avut loc alături de familie, prieteni şi colegi în campusul Alumni Hall când Paige avea 22 de ani, cu opt ani înaintea încheierii promisiunii.

Pactul lor s-a dovedit a fi mai degrabă o metodă mai simplă de a-şi dezvălui sentimentele unul pentru altul. „Poţi să te retragi uşor dintr-o astfel de promisiune; îţi spui că a fost o glumă”, declară Paige, menţionând şi că soţul ei deja făcuse un aranjament asemănător cu o altă prietenă din liceu. Contractul verbal dintre actualii soţi Lowe a fost de fapt un pas către depăşirea relaţiei de prietenie către una romantică.

Tot potrivit Nytimes.com, Dawn-Maia Simmons, în vârstă de 40 de ani, l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Jason Simmons, pe când aveau doar 17 ani. „Pe atunci mă întâlneam cu un bun prieten de-al lui”, a spus Maia, care, în aceeaşi perioadă, i-a jurat lui Jason că se vor căsători dacă până la 33 de ani sunt încă singuri. „Pentru noi 33 de ani era fix pragul după care erai aproape prea în vârstă să faci copii”, a explicat ea. 

La în jur de un an de la promisiune, Maia a rămas însărcinată cu Jason. „Nu eram împreună, nu eram un cuplu. Am rămas nişte prieteni care aveau un copil împreună”, a povestit ea. Relaţia nu a evoluat până când Jason nu a propus ca cei doi să se mute împreună. În 2000, la 21 de ani de la promisiunea pe care şi-au făcut-o, au decis să se căsătorească.

Cele mai citite

Putin avertizează Occidentul „să nu se joace cu focul” permițând Ucrainei să folosească armele primite în atacuri în interiorul Rusiei

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat marţi Occidentul că membrii NATO din Europa se joacă cu focul prin propunerea de a permite Ucrainei să...

Rusia – Ucraina, ziua 827. Voluntarii ruși din “Freedom of Russia Legion” donează echipament pentru armata Ucrainei

Cetățeni ruși care fac parte din gruparea "Freedom of Russia Legion" au prezentat o donație de echipamente militare care urmează să fie livrate armatei ucrainene. Evenimentul s-a...

FACIAS: Criza transplanturilor se agravează

Unul din trei români care așteaptă un transplant este condamnat la moarte, spune Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS). „Din 2020 până în...
Ultima oră
Pe aceeași temă