9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce iELM este cel mai indragit brand de haine pentru copii

De ce iELM este cel mai indragit brand de haine pentru copii

 

Cand vine vorba de imbracaminte, oricine este parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copiii sai. Din acest motiv, suntem mereu in cautare de magazine in care speram sa gasim hainute de calitate pentru garderoba micutilor, care sa ne satisfaca, in acelasi timp, exigentele in ceea ce priveste designul si cromatica.
 
In ultimii ani, ielm.ro, magazin online de haine pentru copii, a devenit un brand popular in Europa, comercializand articole vestimentare pentru cei mici in 13 tari. Secretul? Un mix echilibrat intre materiale de fabricatie de cea mai buna calitate si design-uri unice, inspirate din stilul scandinav.
 

Cum a inceput povestea brand-ului iELM?
 

iELM (Filip and Family SRL) a inceput ca o mica afacere de familie in anul 2013, avand ca misiune sa imbrace copiii in haine unice, la pretul potrivit. Numele brand-ului este o abreviere de la numele celor patru copii ai familiei: Ida, Elin, Livia și Marcel. Toate hainele sunt produse in Uniunea Europeana, in ateliere luminoase si aerisite, dotate cu aparatura de ultima generatie. Din momentul in care a luat nastere, business-ul a cunoscut o ascensiune importanta, extinzandu-se in intreaga Europa. In prezent, parinti din Romania, Suedia, Franta si Germania aleg produsele iELM atunci cand cumpara haine pentru copilasii lor.
 
 

Ce produse gasim in oferta magazinului ielm.ro?
 

iELM ofera colectii unisex de haine pentru copii si bebelusi, realizate din bumbac 100% organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standard) si softshell, un material rezistent la intemperii si captusit cu fleece pe interior. Avand design-uri unice, hainutele de la iELM dezvolta creativitatea si personalitatea copiilor prin culori vii, imprimeuri amuzante si combinatii indraznete de stiluri.
 
Hainele pentru copii din oferta iELM adoptă un stil simplu si modern, inspirat din cel scandinav, avand un design plin de culoare si linii fluide, care transmit adesea o nota de bucurie si umor. Design-urile sunt inspirate din entuziasmul copiilor si bucuria lor de a se juca, acest lucru reflectandu-se in modelele pline de detalii amuzante si culori vii. 
 
Articolele din oferta magazinului ielm.ro acopera cu excelenta nevoile vestimentare ale micutilor, indiferent de sezon. Astfel, parintii care doresc sa isi imbrace prichindeii in cele mai cool outfit-uri vor gasi la iELM haine pentru copii de exterior, create special pentru zile friguroase si reci, salopete din softshell, hanorace rezistente la apa si vant, precum si caciulite care asigura maximum de confort termic. De asemenea, la iELM poti gasi si bluze sau tricouri potrivite in orice sezon, precum si pantalonasi lungi sau scurti. Nu in ultimul rand, rochitele pentru fetite se potrivesc perfect atat la joaca, cat si la evenimente speciale.
 
La fabricarea hainutelor se foloseste doar bumbac organic, acesta fiind moale si bland cu pielea sensibila a micutilor, avand o durata mare de viata si nedaunand mediului inconjurator.
 
De asemenea, toata gama de produse iELM beneficiaza de serviciul de personalizare. Astfel, ii poti face o supriza prichindelului tau, imprimandu-i numele sau mesaje si simboluri amuzante pe hainutele pe care i le cumperi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă