10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum slăbesc românii?

Cum slăbesc românii?

Câți cunoscuți ai care se îngrașă de sărbători câteva kilograme și apoi se chinuiesc să le dea jos? Câți prieteni ai care nu reușesc deloc să slăbească?

Românii sunt adepți ai dietelor și ai pastilelor minune iar de cele mai multe ori se înfometează până elimină apa din organism și încep să piardă din masa musculară. Când efectiv începe procesul de slăbire, majoritatea renunță la dietă pentru că este prea greu, rezultatele se văd la fel de greu și totul pare în zadar.

Din păcate, cei mai mulți români nu știu să facă diferența între slăbire și pierderea de grăsime. Deși par similare, reducerea stratului de grăsime și pierderea în greutate sunt două lucruri foarte diferite. Pierderea în greutate nu duce întotdeauna la un aspect mai sculptat, dar reducerea stratului adipos poate schimba forma și conturul corpului.

Numărul de celule adipoase este stabilit în copilărie și adolescență. Acest număr variază puțin la vârsta adultă, dar variază de la o persoană la alta. Când începe creșterea în greutate, celulele adipoase se extind. Atunci când mănânci sănătos și faci exerciții fizice în mod regulat, aceste celule adipoase se micșorează. Chiar și dacă respecți regulile, nu înseamnă că nu vei avea depozite de grăsime pe care nu poți să le dai jos.

Ce alte opțiuni ai la îndemână? Dacă vrei, te poți lăsa pe mâna chirurgului plastician pentru o liposucție clasică, ce vine la pachet cu riscuri, dureri, costuri ridicate și recuperare destul de greoaie.

Sau, poți alege să încerci tratamentele de liposucție nechirurgicală. Din ce în ce mai mulți români aleg să își reducă stratul de grăsime cu ajutorul criolipolizei. Criolipoliza este un este un tratament non-invaziv care vizează și îngheață celulele grase, ceea ce duce la o reducere a stratului de grăsime cu până la 20 – 25% pe zonele tratate. Deoarece grăsimea este mai ușoară față de mușchi, rezultatele criolipolizei nu se vor vedea în multe kilograme în minus, ci în centimetri pierduți în zone imposibile, precum abdomenul, zona șoldurilor, coapsele, linia sutienului sau zona feselor.

Criolipoliza, prin tehnologia de ultimă generație CoolTech® este un tratament de remodelare corporală care are un efect de liposucție fără chirurgie, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare. CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Se obțin astfel rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată. Astfel, se pierd 5 cm în talie în doar câteva săptămâni.

Slăbirea “la rece” sau criolipoliza este din ce în ce mai atractivă atât pentru doamne cât și pentru domni. Rezultatele excelente, centimetrii în minus atât în cazul bărbaților cât și al femeilor, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu efecte care se văd progresiv și se consolidează timp de 2 – 4 luni de la încheierea tratamentului.

Studiile clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

Testarea extinsă a tehnologiei de criolipoliză a demonstrat că răcirea distruge doar celulele grase. Alte țesuturi, precum țesuturile pielii, nu sunt afectate în niciun fel pe termen lung. Celulele adipoase distruse și conținutul lor sunt îndepărtate și eliminate de procesele metabolice normale ale organismului. De aceea, criolipoliza  CoolTech® este considerată 100% sigură, fără efecte adverse și are prestigioasa certificare FDA.

Dacă vrei să te bucuri de un corp mai sculptat, fără grăsime care atârnă inestetic peste linia pantalonilor sau a sutienului, dacă vrei ca hainele să ți se potrivească mai bine, să arate mai bine și să te simți mai bine purtându-le, trebuie să încerci criolipoliza!

În clinica SKiN MedSpa din București tratamentul de criolipoliză CoolTech® este însoțit de o ședință gratuită de drenaj limfatic pentru a accelera procesul de eliminare a grăsimii, de o evaluare corporală gratuită și de multe sfaturi din partea specialiștilor clinicii. 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă