8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să-ți începi săptămâna într-un mod mai plăcut

Cum să-ți începi săptămâna într-un mod mai plăcut

Trezește-te imediat ce ți-a sunat alarma și nu te gândi prea mult la ce te așteaptă în ziua respectivă, doar singur îți poți da starea necesară pentru o zi cât mai activă și plăcută.

Cafeaua, ceaiul de dimineață merg împreună cu melodia ta preferată care îți va da startul pentru a începe ziua altfel. Muzica are un efect benefic asupra creierului și îți poate schimba starea de spirit în doar câteva momente.

Începe ziua râzând. Indiferent de cât de sumbră ar părea săptămâna care urmează și indiferent de vremea de afară, care poate uneori îți strică starea, poți să gasești ceva amuzant chiar și în primele ore ale dimineții.

Mergi pe jos. Mișcare este un factor important în ceea ce privește starea de spirit. Chiar și 10 minute de mers pe jos în fiecare dimineață sunt foarte importane pentru o stare de spirit cât mai bună.

Dacă vrei să începi într-adevăr o săptămână extraordinara trebuie să îți doresti acest lucru și cu siguranță se va întampla!

Schițează-ți în minte un plan de bătaie pentru întreaga săptămână, pentru a-ți organiza agenda, stabilește-ți prioritățile și hotăraște-te în ce zile ale saptămânii vei face lucrurile pe care ți le propui.

Indiferent de stresul acumulat la job, ziua nu este pierdută niciodată atâta timp cât ești motivat să faci ceva pentru tine până la sfârșitul ei.

Alege lucrurile care contează și îmbină-le zilnic cu activitățile tale, astfel fiecare zi a săptămânii va trece într-un mod plăcut, iar weekendul îți va încărca bateriile mult mai rapid.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă