Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să-ți începi săptămâna într-un mod mai plăcut

Lunea este probabil cea mai grea zi din săptămână pentru fiecare persoană în parte. Deși ne-am încărcat bateriile în cele două zile de weekend, reluarea activităților săptămânale poate fi uneori mai grea. Cum putem face lunea să fie mai plăcută?

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 02.07.2018 - 07:14

Trezește-te imediat ce ți-a sunat alarma și nu te gândi prea mult la ce te așteaptă în ziua respectivă, doar singur îți poți da starea necesară pentru o zi cât mai activă și plăcută.

Cafeaua, ceaiul de dimineață merg împreună cu melodia ta preferată care îți va da startul pentru a începe ziua altfel. Muzica are un efect benefic asupra creierului și îți poate schimba starea de spirit în doar câteva momente.

Începe ziua râzând. Indiferent de cât de sumbră ar părea săptămâna care urmează și indiferent de vremea de afară, care poate uneori îți strică starea, poți să gasești ceva amuzant chiar și în primele ore ale dimineții.

Mergi pe jos. Mișcare este un factor important în ceea ce privește starea de spirit. Chiar și 10 minute de mers pe jos în fiecare dimineață sunt foarte importane pentru o stare de spirit cât mai bună.

Dacă vrei să începi într-adevăr o săptămână extraordinara trebuie să îți doresti acest lucru și cu siguranță se va întampla!

Schițează-ți în minte un plan de bătaie pentru întreaga săptămână, pentru a-ți organiza agenda, stabilește-ți prioritățile și hotăraște-te în ce zile ale saptămânii vei face lucrurile pe care ți le propui.

Indiferent de stresul acumulat la job, ziua nu este pierdută niciodată atâta timp cât ești motivat să faci ceva pentru tine până la sfârșitul ei.

Alege lucrurile care contează și îmbină-le zilnic cu activitățile tale, astfel fiecare zi a săptămânii va trece într-un mod plăcut, iar weekendul îți va încărca bateriile mult mai rapid.

Comentarii