16 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăLifestyleCum să organizezi o petrecere memorabilă

Cum să organizezi o petrecere memorabilă

Potrivit unui sondaj Four Loko, care a vizat 1.000 de persoane, cele mai multe petreceri pentru viitori miri cad în grija domnișoarei, respectiv cavalerului de onoare, iar petrecerea ține, de obicei, un weekend, în cazul celei organizate pentru mireasă (45%), respectiv o noapte, în cazul mirelui (27%), mai arată sondajul citat. Cele mai multe petreceri au loc în restaurante și baruri, însă tendințele arată o interes deosebit și pentru spații private. Astfel, burlacul, respectiv burlăcița și prietenii lor sunt protagoniștii unei petreceri de pomină într-un spațiu închiriat special pentru acest eveniment.

Indiferent de locul ales pentru petrecere, avem solicitări numeroase care ne arată că tematica este obligatorie. Dacă în urmă cu câțiva ani câteva accesorii – diademe, bandane etc – erau suficiente, acum se merge pe decorațiuni complete în tematica aleasă, de la baloane și pahare, până la costume. Cele mai populare teme în acest sezon sunt Pool & Garden Party – cu flamingo, unicorni, prințese, extrem de colorate, în cazul domnișoarelor, iar în cazul bărbaților am remarcat o tendință spre super eroi, Casino sau Barbecue party, unde costumele sunt de bază, spune Virginia Petrescu, fondator FabricaDeMagie.ro. 

Marina Party

Potrivit sondajului Four Loko, succesul unei astfel de petreceri este asigurat de organizarea acesteia în detaliu. Potrivit specialiștilor, există câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere ca totul să decurgă perfect. Astfel, în primul rând, rezervă locația și stabilește tema. Trebuir să comandaţi accesoriile, decorațiunile și costumele din timp, la fel și transportul spre și de la locație, mai ales în cazul în care petrecerea se termină în zori. Planificaţi activitățile și asiguraţi-vă că toți invitații sunt implicați.

Cele mai multe comenzi sunt făcute cu aproximativ o lună înainte de petrecere, însă cu data de livrare prestabilită. Cei mai mulți clienți apelează pentru pachetul complet, solicitându-ne ajutorul pentru a livra totul la cheie: de la decorațiuni (baloane, coifuri, lumânări, pampoane, tacâmuri) până la costume, inclusiv props pentru fotografii, a mai adăugat Viriginia Petrescu.

Potrivit acesteia, clienții cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani se axează pe zona de costume și acesorii, în timp ce cei cu vârste între 30 și 40 de ani optează pentru un pachet complet punând la fel de mare accent și pe zona de decorațiuni.

Dispunând de peste 10.000 de costume si decoratiuni, Fabrica de Magie este  magazinul online cu cea mai mare diversitate de costume si idei pentru petreceri tematice. Viziunea acestuia  este sa inspire si sa transforme fiecare petrecere intr-o ocazie memorabila, prin costumatii si accesorii inedite, sa ofere ocazia fiecarui participant la o petrecere tematică să poarte un costum inedit şi accesibil, care il reprezintă şi îi reflectă personalitatea.

 

Cele mai citite

Tablou electric aplicat pentru siguranța instalației electrice – vezi aici oferte de neratat

Instalația electrică trebuie să fie realizată în bune condiții, astfel încât să fie rezistentă și durabilă. Este foarte important să optezi pentru produse de...

va candida Michelle Obama? Îl poate înfrunta pe Trump?

Ideea nu e nouă. Dar este speculată intens în ultimele zile. Fiindcă în tabăra democraților americani crește spaima că vor fi înfrânți de...

Vreme schimbătoare, dar în general caldă. Prognoza pe următoarele două săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte, şi precipitaţiile pe arii relativ extinse...
Ultima oră
Pe aceeași temă