10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să începi să te joci poker online gratuit

Cum să începi să te joci poker online gratuit

Acesta a fost apoi asociat cu un SSCPU (Solid State Central Processing Unit). Modelele originale de jocuri au fost puse la dispoziția locațiilor de jocuri de noroc cu amănuntul în același timp cu primul PC; totuși, acest lucru a avut loc în anii 1970 și, de atunci, au devenit mult mai avansați din punct de vedere tehnologic.

La sfârșitul anilor 1970, jocul a început să câștige tracțiune când o companie numită SIRCOMA (Si Redd’s Coin Machines) a introdus un titlu numit Draw Poker. Prin anii 1980, jocul a câștigat mai mulți fani și a avut un succes imens în cazinouri, deoarece a fost văzut ca o variantă mai ușor de utilizat a pokerului tradițional de masă. Cazinourile moderne sunt acum pline de aceste mașini și sunt extrem de populare printre vizitatorii obișnuiți ai cazinourilor.

Acest joc a decolat și în cazinourile online, iar majoritatea oamenilor sunt atrași de el, deoarece este încă văzut ca o formă de poker mai recreativă; cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că este la fel de provocator. În acest segment, vom analiza în detaliu acest joc popular, împreună cu regulile, strategiile eficiente, variațiile și multe altele.

Jucați Video Poker online

Video Poker este incredibil de popular online datorită varietății de jocuri disponibile, iar operatorii de cazinouri au profitat de acest lucru desfășurând o varietate de provocări, turnee și concursuri generale pentru a vă bucura. Cele mai multe dintre acestea au premii mari în numerar și se bazează de obicei pe un sistem de puncte. Unul dintre lucrurile minunate ale jocului este că veți putea să vă bucurați de jocuri și pe dispozitive mobile, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, iar majoritatea jocurilor fac o tranziție perfectă către ecrane mai mici, de înaltă definiție.

Cea mai importantă parte a jocului online este găsirea unui cazinou de încredere, care are licențele relevante, este auditat în mod regulat și vă poate oferi asistență adecvată pentru clienți, dacă este necesar. Există, de asemenea, sarcina importantă de a înțelege cum funcționează bonusul de bun venit, iar acest lucru ar trebui citit în termeni și condiții, deoarece unele cazinouri online au obiceiul de a fi extrem de vag atunci când vine vorba de informații importante.

Cum să începeți

Ca orice alt joc, există câteva lucruri pe care va trebui să le cunoașteți înainte de a începe jocul.

Terminologie

La fel ca pokerul tradițional, pokerul video are terminologia sa, care este extrem de importantă, deoarece dacă nu îl cunoașteți, vă poate oferi un dezavantaj atunci când jucați. Mai jos veți găsi o listă completă.

– Auto Hold – O caracteristică a jocului care selectează automat cărțile de pliat.
– Aruncă – Pentru a elimina cărțile din mână după prima afacere.
– Draw- A doua carte care este împărțită, acest lucru se aplică numai dacă ați aruncat cărți.
– Plată completă – Varianta cu cea mai mare plată a jocului.
– Denumire joc – Valoarea mărimii monedei sau a cărților dintr-un joc.
– Mână – cărțile care ți-au fost distribuite.
– Așteptați – Când alegeți să păstrați cărțile cu care ați fost tratat de la prima ofertă.
– Plată redusă – Jocuri cu un nivel mai ridicat al casei și un RTP redus.
– Multi-Play – O funcție în joc care vă va permite să jucați cu mai mult de o mână.
– Not So Ugly Ducks – Un joc care plătește de 16 ori pentru 5 de un fel și de 10 ori pentru o culoare.
– Power Poker – Aceasta este cea mai profitabilă strategie.

Practică

Este o regulă bună să practici gratuit un joc de cazino înainte de a încerca să joci cu bani reali. Video pokerul este un joc pe care ar trebui să-l știi ca pe partea din spate a mâinii, dacă speri să ai vreun succes. Prin urmare, este o idee bună să jucați câteva jocuri de antrenament liber.

Reguli și modul de joc

Când căutați printre opțiunile oferite de cazinoul online pe care l-ați ales, veți găsi o mare varietate de titluri. Cu toate acestea, aproape toate vor fi un fel de variație a unei extrageri cu 5 cărți, care este cea mai populară. Această variație începe cu faptul că vi se primește o mână de 5 cărți, care este complet aleatorie, care provine dintr-un pachet obișnuit de 52 de cărți, uneori va fi 53 dacă există un joker implicat. Scopul jocului este să încercați să vă îmbunătățiți mâna curentă, decizând ce cărți să păstrați și ce să aruncați. Cărțile aruncate vor fi înlocuite cu altele noi, care sunt aleatorii, iar aceasta va fi mâna finală. Când aruncați, vi se permite să aruncați 0 până la 5 cărți din mâna originală.

Cu toate acestea, există diferențe majore între pokerul video și pokerul real. Deși există similitudini între cele două, cum ar fi punțile de 52 de cărți, mâinile cu 5 cărți și clasamentul mâinilor, orice altceva este diferit. Când jucați video poker, nu ar trebui să încercați niciodată să implementați strategii din pokerul real, deoarece jocul dintre cele două este diferit unul de celălalt. Făcând acest lucru, puteți chiar să vă distrugeți șansele de a găsi vreun succes în pokerul video.

Diferența cheie dintre cele două este că alegerile pe care le faceți într-un joc de poker real depind de acțiunile jucătorilor din jurul vostru.

Înțelegerea rambursărilor

Când jucați un joc de poker video, procentul de rambursare este o influență a cotelor în esență într-un pachet de cărți și a plăților pentru diferitele mâini. Este important să înțelegeți că denumirea pe care o jucați nu contează. Procentul de rambursare va rămâne același atunci când treceți de la un tabel de plăți la altul.

Mâinile de poker

Unul dintre cele mai confuze aspecte ale jocului pentru noii jucători, pokerul video / mâinile de poker pot fi greu de înțeles dacă nu ați mai jucat niciodată. Mai jos veți găsi o listă și o descriere detaliată a fiecărei mâini.

Royal Flush – acesta are 10, J, K, Q și Ace în același costum.
Straight Flush – aceste caracteristici includ cinci cărți care aparțin aceluiași costum afișat la rând, de ex. 5, 6, 7, 8 și 9 din Hearts.
Patru de un fel – acesta are aceeași carte în fiecare dintre costume, de ex. 8, 8, 8, 8, de pică + altă carte.
Full House – aceste caracteristici sunt trei dintr-un fel + o pereche în aceeași mână, de ex. J, J, J, Q și Q.
Flush – acestea sunt cinci cărți în același costum, fără o ordine specială.
Drept – acestea sunt cinci cărți în ordinea, dar nu de același costum.
Three of a Kind – are două cărți nepereche cu trei din aceleași cărți.
Două perechi – are două perechi sau seturi diferite ale aceleiași cărți + o altă carte.
O pereche – o pereche din aceeași carte.
High Card – niciuna dintre cărți nu se potrivește.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă