19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum își vor împărți averea Melinda și Bill Gates. Aceștia se numără...

Cum își vor împărți averea Melinda și Bill Gates. Aceștia se numără printre cei mai bogați din lume

Anunțul divorțului dintre Bill și Melinda Gates a șocat o lume întreagă, având în vedere că erau considerați unul dintre cele mai solide cupluri și nimic nu avea să prevestească această despărțire. Cu toate că au hotărât să nu mai formeze o familie, cei doi vor continua să colaboreze în plan profesional: â

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului nostru. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom continua să credem în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la această fundație, însă nu credem că mai putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre în timp ce începem această nouă viață”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Cea care a depus oficial actele de divorț luni, 3 mai, a fost Melinda Gates. Actele obținute ulterior de publicația People, arată că între cei doi nu exista un cotract prenupțial, cei doi urmând să își împartă averea estimată la peste 130 de miliarde de dolari în cadrul unei înțelegeri de separare.

În aceleași acte este precizat că Melinda „nu are nevoie de pensie alimentară” din parte soțului său și de asemenea precizează că mariajul dintre Bill, în vârstă de 65  de ani, și Melinda, 56 de ani, este „iremediabil distrus”. În cererea de divorț nu este specificată concret data separării. Cei doi se vor prezenta în instanță abia în aprilie 2022, însă o întâlnire cu privire la împărțirea bunurilor este programată în martie 2022, iar judecătorii vor revizui cererea de divorț în luna septembrie a acestui an.

 

 

Cei mai bogați oameni din lume!

 

Banii n-au adus fericirea. Bill Gates se situează în prezent pe locul 4 al celor mai bogaţi oameni din lume, conform revistei Forbes. Averea sa, la data de 3 mai 2021, era estimată la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. În același timp, Melinda Gates este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

Ce  se întâmplă cu averea lor. Odată cu cererea de divorț, Melinda Gates a mai depus un ordin automat de înghețare a bunurilor financiare, ceea ce înseamnă că atât ea, cât și Bill Gates nu au voie să facă achiziții sau alte decizii financiare importante, decât cu acordul scris al judecătorilor.

Copiii pe primul loc. Bill și Melinda s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21 de ani) şi Phoebe (18 ani). Fiica lor cea mare a postat în mediul online o declarație cu privire la despărțirea părinților ei: „A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie. Încă învăț cum să-mi susțin cel mai bine propriul proces și propriile emoții, precum și pe cele ale familiei în acest moment”, a scris Jennifer.

Vor fi colegi de muncă. Cei doi conduc împreună, din anii 2000, Bill & Melinda Gates Foundation, un nonprofit care luptă împotriva sărăciei, bolilor și inegalității în lume, de care se vor ocupa în continuare și după divorț.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă