21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCum decurge o zi de muncă într-un studio de videochat?

Cum decurge o zi de muncă într-un studio de videochat?

Probabil ești una dintre numeroasele tinere care sunt tentate de o carieră în industria videochatului dar, din cauza lipsei de informații pertinente venite din acest domeniu, ești încă indecisă. E și normal, atunci când începi un job nou trebuie să ai acces la cât mai multă informație. De abia apoi poți lua o decizie cu adevărat informată.

Problema constă în faptul că industria videochatului este atât de blamată încât cu greu poți face diferența între adevăr și zvonuri. Totuși, pentru că vrem să-ți aducem la cunoștință ce fac fetele care lucrează în videochat, îți punem la dispoziție acest articol. Descoperă în cele ce urmează cum decurge o zi obișnuită în cadrul unui studio de videochat.

Cât durează ziua de muncă

La fel ca în cazul oricărui alt angajament legal, de pe urma căruia beneficiezi de toate condițiile necesare desfășurării activității, și în cazul acesta va fi nevoie să-ți faci norma de 40 de ore pe săptămână. Cel mai probabil vei lucra opt ore pe zi, exceptând anumite situații speciale.

Din fericire, programul la videochat poate fi ajustat în funcție de necesitățile tale, acest lucru aducând argumente în plus pentru alegerea acestui job dacă ești studentă sau mai ai și alte responsabilități. Îți poți alege turele în funcție de preferințe, dar ține cont de faptul că una dintre cheile succesului în videochat este un program stabil.

Ce se întâmplă propriu-zis în cadrul programului

Chiar dacă frecvența acestor activități va varia în funcție de experiența acumulată în această poziție, în mare așa va decurge ziua unui model.

Programul de lucru va începe în majoritatea cazurilor cu o sesiune de înfrumusețare, de preferat la sediul studioului. În cadrul acesteia, specialiștii  vor face tot posibilul ca tu să arăți și să te simți într-adevăr de milioane. Make-up-ul profesional și hairstyling-ul te vor pune în valoare și se vor concentra pe atuurile tale. Ascultă cu atenție și vei învăța în timp să aplici și tu aceste operațiuni în rutina ta zilnică.

După tratamentul de înfrumusețare vei avea parte de o ședință foto în cadrul căreia ți se vor face poze profesionale și poate chiar și filmulețe de promovare. Acestea vor fi încărcate pe platformele pe care operezi și evident vor fi schimbate în momentul în care îți schimbi look-ul, preferabil nu prea des. Desigur, toate acestea se vor face pe cheltuiala studioului.

În funcție de cât de experimentată ești, vei avea parte mai apoi și de sesiuni de training sau shadowing. În cadrul trainingului vei învăța cum să te comporți în sesiunile de videochat și ce atrage atenția utilizatorilor. Acordă mare importanță sfaturilor oferite de modelele care au fost în locul tău și profită de pe urma experienței lor. În momentul în care partea teoretică a fost acoperită, poți începe sesiunile de videochat supravegheate. În cadrul acestora va exista mereu un trainer care să-ți urmărească cu atenție interacțiunile și să-ți dea sfaturi sau chiar să preia conversațiile care la momentul respectiv ți se par prea dificile.

După ce treci de faza de pregătiri, cel mai probabil după prima luna, vei putea avea sesiuni pe cont propriu, fie pe videochat-ul adult sau pe cel nonadult. În funcție de alegerea făcută va fi nevoie să te pliezi pe dorințele membrilor.

Indiferent ce-ai face, nu uita să te bucuri și de pauzele alături de colege!

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă