19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCu sau fără dungă la spate?

Cu sau fără dungă la spate?

Moda revine. Regulile sunt (aproape) aceleași. Este clar că stilul elegant-clasic nu suferă schimbări majore și nu este niciodată demodat. Cu toții suntem de acord că dresurile cu dungă la spate sunt clasice. Aspectul chic atrage atenția asupra picioarelor, cu un efect vizual de subțiere a acestora. 

Dacă nu știai cum le purtau bunica sau mama ta, îți spunem noi cum să le porți acum:

1. Nu-ți fie teamă să le porți mai ales atunci când pantofii tăi sunt ușor ‚masculini’, fiindcă o să rezulte un contrast plăcut. Însă niciodată cu sandale.

 2. Sunt perfecte pentru picioarele bine proporționate – nu atât slabe, cât într-o formă perfectă – relevându-le și mai mult suplețea.

 3. Dunga este deja un statement îns, așa că nu purta dresurile în combinație cu culori puternice sau articole de îmbrăcăminte îndrăznețe.

 4. Dacă optezi pentru negru, le poți asorta cu ușurință la o gamă largă de ținute și culori. Așa că, dacă porți o rochie sau o fustă într-o culoare mai deschisă, alege un model de ciorap cu un grad mare de transparență (sub 20 DEN), pentru a evita un contrast supărător.

Practic, e important să știi să îmbini sexualitatea certă a acestor ciorapi cu tipul tău de feminitate, mai ales că acea linie verticală senzuală este considerată ideală, de către marea majoritate, strict pentru ținutele de ocazie. Însă tu poți răsturna regulile cu puțină intuiție și curaj!

 Ia în calcul cele mai noi dresuri sosite pe piața românească, dresurile MERI (brandul cel mai tânăr al familiei MURA – un brand italienesc foarte apreciat pe plan mondial încă din 1956), care se potrivesc de minunte femeilor moderne și dinamice, care își doresc un look plin de culoare, care să le confere încredere. 

 Și nu uita: nu dresurile sunt protagonistul ținutei… ci tu!

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă