10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleScandal în Cupa României. CS Mioveni s-ar putea retrage din campionat

Scandal în Cupa României. CS Mioveni s-ar putea retrage din campionat

Conducerea grupării CS Mioveni ia în calcul până și o retragere din campionat dacă FRF nu va dispune rejucarea meciului cu CFR, din sferturile Cupei României.

Preşedintele consiliului director al grupării din Liga a II-a, Dumitru Olteanu, susţine că echipa condusă de Claudiu Niculescu a fost dezavantajată de arbitri şi în meciul cu FC Olimpia Satu Mare din campionat, conform Mediafax.

"După scrisoarea deschisă adresată preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, am aşteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele întâmplate la meciul cu CFR Cluj. Spre marea noastră dezamăgire, până în momentul de faţă nu am primit niciun răspuns oficial. Nici ieri, la conferinţa de presă, dânsul nu a avut vreo reacţie referitoare la memoriul nostru. Mai mult, în ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a fost penibil, centralul Omuţ şi asistentul Timar stabilind practic după bunul plac rezultatul final. Astfel, prin toate nedreptăţile care ni s-au întâmplat în aceste două meciuri am compromis sezonul de toamnă, prin pierderea calificării în semifinalele Cupei şi ratarea clasării pe locul 2 în campionat. Dezamăgirea e foarte mare, şi avem impresia că ne luptăm cu morile de vânt. Totuşi, aşteptăm un punct de vedere clar din partea preşedintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sancţiunile date arbitrilor din cele două meciuri. În caz contrar, voi propune finanţatorilor retragerea echipei din campionat" a declarat Olteanu.

Conducerea clubului argeşean a contestat golul trei al echipei CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României din 2 decembrie. La scorul de 3-2 pentru CS Mioveni, un jucător al echipei din Liga a II-a a trimis în mod voluntar mingea în afara terenului pentru ca un coechipier să primească îngrijiri medicale, însă la reluarea jocului fotbaliştii formaţiei CFR Cluj nu au returnat adversarilor balonul, înscriind golul de 3-3. Ulterior, CFR Cluj a marcat încă un gol, obţinând calificarea în semifinalele Cupei României, cu scorul de 4-3.

La 3 decembrie, conducerea clubului CS Mioveni i-a cerut preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, printr-o scrisoare deschisă, rejucarea meciului cu formaţia CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României, în spiritul fair-play-ului.

În meciul din etapa a XVI-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, disputat sâmbătă, în deplasare, cu FC Olimpia Satu Mare, CS Mioveni a pierdut cu scorul de 1-0. În minutul 86, formaţia argeşeană a marcat prin Dragalina, însă golul a fost anulat după un minut, deşi iniţial arbitrul îl validase.

Cele mai citite

S-a întors iarna în România! Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în zona montană din 14 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, valabilă până mâine...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă