12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleCristina Cioran a născut prematur! În ce stare se află vedeta și...

Cristina Cioran a născut prematur! În ce stare se află vedeta și bebelușul

Cristina Cioran a născut duminică, 18 iulie, o fetiță. Din nefericire micuța a venit cu două luni mai devreme pe lume, vestea fiind dată chiar de Cristina Cioran, care, printre lacrimi și suspine își implora urmăritorii din mediul online să se roage pentru viața fetiței sale:

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!’, a declarat în lacrimi Cristina Cioran.

Ulterior, la câteva ore de la anunțul făcut, actrița a revenit cu vești referitoare la starea de sănătate a micuței:

„Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul ani din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere’, a dezvăluit Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi, pe Instagram.

Cristina Cioran aștepta la vârsta de 43 de ani primul ei copil. Actrița era însărcinată în 7 luni și a născut prematur la 29 de săptămâni de sarcină.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă