Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Grecia a modificat regulile pentru turiști. Ce li se cere românilor

Guvernul de la Atena a prelungit condițiile obligatorii cerute unora dintre turiștii străini care vor să intre în Grecia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2020 - 14:54

Potrivit deciziei luate, joi, de guvernul de la Atena, turiștii români care intră în Grecia până la data de 31 august 2020 trebuie să aibă cu ei un rezultat negativ al testului Covid, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de data de intrare în Grecia.

Statul elen prelungește, astfel, această condiție impusă turiștilor români, condiție care fusese inițial decisă până la data de 15 august.

Turiștii bulgari care intră în Grecia vor avea aceleași obligații ca și turiștii români.

Comentarii