Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: filmari aeriene

Clujenii, românii cei mai mulțumiți de orașul lor

95% dintre locuitorii din Cluj-Napoca sunt mulțumiți de felul în care arată orașul lor. Bucureștenii au un grad de mulțumire mai mic, 82%, sub media europeană care este de 89%.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.10.2020 - 12:06

Comisia Europeană a publicat raportul privind calitatea vieții în orașele europene în cadrul celei de-a 18-a Săptămâni europene a regiunilor și orașelor.

În urma centralizării a 58.100 răspunsuri oferite de cetățenii europeni din 83 orașe, s-a evidențiat că aproape 9 din 10 persoane au fost mulțumite în 2019 despre cum arată localitatea în care trăiesc.

În România, calitatea vieții în Cluj-Napoca este apreciată de 95% dintre cei intervievați în timp ce în București cei chestionați s-au arătat mulțumiți de cum arată Capitala României într-un procent de 82%.

Raportul complet poate fi consultat AICI!

Comentarii