12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăLifestyleChivu avertizează Roma înaintea meciului cu Juventus

Chivu avertizează Roma înaintea meciului cu Juventus

Fostul internațional Cristian Chivu avertizează AS Roma că nu îi va fi ușor în meciul cu Juventus, din Serie A. Românul cu cea mai mare experiență din Serie A spune că romanii vor avea o misiune dificilă.

"Juventus este foarte puternică din punct de vedere mental şi este dificil să piardă meciuri în campionat. Juventus este la un alt nivel mental decât celelalte formaţii din Serie A. Este dificil pentru AS Roma să o pună în dificultate pe Juventus", a spus Chivu pentru presa italiană, citată de Mediafax.

Cristian Chivu (34 de ani), legitimat ultima dată la Internazionale Milano, s-a retras în anul 2014 din activitate din cauza unor probleme medicale. El a mai evoluat în cariera sa şi la AS Roma.

După disputarea a 20 de etape din campionatul Italiei, Juventus se află pe primul loc, cu 49 de puncte, cu şapte puncte avans faţă de ocupanta poziţiei a doua, AS Roma.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă