13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai populare stiluri de amenajare pentru living

Cele mai populare stiluri de amenajare pentru living

De aceea, amenajarea living-ului se face cu atentie pana la cele mai mic detalii, pentru a fi sigur ca intruneste toate atributele care te fac sa te simti confortabil, in siguranta si cu adevarat, acasa.

Astazi ne-am gandit sa venim in ajutorul celor care sunt in cautare de mobila living sau de idei de amenajare, care sa-i inspire sa faca cele mai bune alegeri. Ne vom referi la cele mai populare stiluri de design pentru living, pentru diferite spatii si bugete. Pentru mai multe optiuni intra pe cozzy.ro si descopera o gama variata de mobila si accesorii pentru living si nu numai, la preturile potrivite.

Stil modern

Un stil modern de amenajare implica mobila living multifunctionala si simpla ca design, cu accente pe forme geometrice si patternuri care atrag atentia. Principalul scop al acestui stil de design este obtinerea unui confort functional. Astfel poti opta pentru canapea extensibila, ideala pentru musafirii care raman peste noapte, corpuri si etajere cu spatii de depozitare, cu televizor si sisteme audio incorporate in mobilier. Daca te confrunti cu problemea spatiului mic, foloseste-te de artificii decorative, cum ar fi amplasarea de oglinzi, draperii si covoare deschise la culoare, pentru iluzia unui living mai spatios.

Stil clasic

Stilul clasic de amenajare interioara se bazeaza pe o eleganta anume, pe un simt dictat de rafinament si bun gust. Daca ti se potriveste mai mult acest stil, atunci poti sa alegi piese de mobila living din lemn masiv, in culorile pamantului, canapele si fotolii din piele sau textil, intr-un design sofisticat. Paleta cromatica se mentine la niveul nuantelor neutre, cu accente stralucitoare, cum ar fi lampile decorative, ramele oglinzilor sau alte portelanuri si decorative. Pe cozzy.ro gasesti cele mai bune oferte de mobila living la preturi pentru fiecare buget.

Stil minimalist

Multe persoane prefera stilul minimalist de amenajare pentru living, fiind bazat pe simplitate si spatiu cat mai aerisit. Spre deosebire de stilul clasic, unde avem o abundenta de elemente decorative si de texturi, in cazul minimalismului ne indreptam spre obiecte de mobila living in forme geometrice cat mai simple, in culori neutre, cu un grad ridicat de functionalitate. Opteaza pentru o canapea din textil, intr-o singura culoare, care sa se armonizeze cu nuanta peretilor si cu cea a mobilierului. In minimalism avem ideea de unitate, fara accente stridente de decoratiuni sau culori vibrante.

Stil rustic

Stilul rustic este preferat in general de cei care apreciaza cultura traditionala, materialele in forma pura si un ambient cat mai apropiat de natura. Astfel ca, predomina lemnul, fie ca e vorba de parchet din lemn masiv, grinzi decorative sau piese de mobila living. Covoarele au imprimeuri de influenta traditionala, cu decoratiuni in acelasi stil, paturi din lana, fete de perna cu motive florale, elemente decorative din lemn sau piatra. Pentru a pastra ideea de rustic, multi opteaza pentru un living cu soba sau semineu, cu structura din piatra decorativa, care pot crea scene de vis, in timpul sezonului rece.

Inainte de amenajarea oricarei incaperi este bine sa te gandesti la tipul de ambient pe care vrei sa-l creezi. Pentru un maxim de confort si de lejeritate poti alege stilul modern, pe care il poti personaliza foarte usor, avand la dispozitie o serie de elemente decorative si mobilier cat mai originale. Cei care prefera eleganta si distinctia, vor alege stilul clasic, ce pune accent pe calitatea decoratiunilor si mobilierului.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă