21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleCele mai neîntâlnite idei pentru Valentines Day

Cele mai neîntâlnite idei pentru Valentines Day

Dacă de partea financiară se poate ocupă un card de cumpărături, pentru inspirație am strâns câteva idei mai jos.

Ieșiți cu prietenii singuri

Dacă Ziua Îndrăgostiților activează toate cuplurile, poate fi o zi foarte deprimantă pentru cei care nu sunt într-o relație. Dacă aveți prieteni care par că vor fi afectați pe 14, fiți alături de ei. Programați o ieșire în club, o zi de board games, un maraton de filme, orice. Important e să nu dați importanță semnificației acestei sărbători și să o petreceți ca și cum v-ați întâlni în orice altă zi. S-ar putea chiar să vă placă mai mult decât masa romantică la restaurantul pretențios și mult prea scump.

Agățați-vă iar

Dacă vă aflați într-o relație de cel puțin 4 ani, este posibil să încercați o oarecare senzație de plictiseală. Sau este pur și simplu sentimentul de familiaritate care provine din traiul împreună zi după zi. Dar sigur aveți amândoi amintiri despre începutul intens, plin de emoții. Puteți încerca să retrăiți acea perioadă printr-o joacă inocentă. Spune-i jumătății tale să fie în localul X, la ora Y. Și doar atât. Mai departe, intră în rolul de pretendent(ă) și încearcă să-i recâștigi inima.

Revizitați locurile favorite

Pentru fiecare cuplu, există anumite locuri definitorii pentru povestea lor de dragoste. Poate fi un restaurant, un bar, un parc sau pur și simplu o stațiune de pe litoral. Dacă ai o memoria bună și o idee destul de clară despre locurile importante pentru povestea voastră de dragoste, organizează un itinerariu care să le bifeze pe toate. Sigur va fi o incursiune plină de emoții în trecutul vostru.

Pub crawl în 2

Chiar dacă nu mai sunteți petrecăreți ca-n facultate, e momentul perfect să retreziți acel spirit. Un pub crawl este un concept britanic care implică un tur al câtor mai multe baruri într-o noapte, împreună cu prietenii. Dar care este cel mai bun prieten al tău, dacă nu chiar persoana cu care îți împarți viața? În cinstea prieteniei care stă la temelia relației voastre, faceți un pub crawl în doi. Poate că veți redescoperi plăcerea de a discuta câte în lună și în stele, sau de a dansa, sau de a cânta, sau pur și simplu de a vă distra ca-n vremurile mai simple, când aveați mai puține responsaiblități.

 

Pentru orice idee bună, există un card care te ajută să o pui în practică. Gândește-te cum i-ar plăcea jumătății tale să petreacă Valentine’s Day și lasă-l pe CardAvantaj să se ocupe de partea financiară. 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă