16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCele 5 puncte cheie pe care industria cazinourilor online va pune accentul...

Cele 5 puncte cheie pe care industria cazinourilor online va pune accentul în 2021

După un an 2020 de succes, în care foarte mulți amatori de jocuri de noroc și-au deschis conturi la cazinouri online, pe timp de pandemie, cazinourile de pe internet își vor concentra eforturile pentru a le oferi o experiență cât mai bogată utilizatorilor. Accentul se va pune pe inovație, tehnologie și retenție, aspecte despre care vom discuta în cele ce urmează.

 

Realitatea Virtuală (VR) și Realitatea Augmentată (AR)

Aceste tehnologii au început deja să fie testate de către anumiți producători, însă cel mai probabil în 2021 vom avea parte de primele lansări de jocuri bazate pe VR și AR.

Realitatea virtuală presupune o simulare a realității, care se bazează pe văz și auz. Utilizatorii vor avea nevoie de o cască VR echipată cu difuzoare pentru a putea recrea atmosfera dintr-un cazinou real.

Realitatea augmentată vine ca un adaos sau ca o suprapunere peste mediul virtual creat, în sensul că aceasta constă în anumite facilități și funcții la care au acces utilizatorii cu ajutorul unor câști, aplicații, senzori sau camere digitale.

Cazinourile live se bucură deja de un real succes în ultimii ani, așa că specialiștii se așteaptă ca dezvoltarea produselor de VR și AR să reprezinte un real succes în industria de gambling.

 

Promoții și bonusuri

Deși ofertele de bun-venit ale cazinourilor online nu mai reprezintă nici o noutate, desprinderea de la clasicele bonusuri și inovația la acest capitol poate atrage mulți jucători.

În 2021, ne putem aștepta la tot felul de promoții, care mai de care mai inedite. Se va pune foarte mult accentul pe retenție, întrucât baza de jucători care au tatonat cu online-ul a crescut exponențial în 2020.

Spre exemplu, Frank Casino bonus pune accentul pe rotiri gratuite, scheme de cashback și invitații la diverse turnee, precum și bonusuri fără depunere, însă pentru noul an, oferta va include și câteva surprize menite să-i țină pe jucători conectați la acțiune, cum ar fi misiunile speciale care fac parte din programul de loialitate.

 

Ceasuri inteligente

Pariurile din mers au devenit deja extrem de răspândite, reușind chiar să le depășească pe cele plasate în regim desktop în ultimii ani, fie că vorbim despre pariuri sportive, poker sau jocuri de cazinou.

Dar pentru a trece la un alt nivel, următorul pas este pătrunderea în ceasurile inteligente ale persoanelor. Și cum ultimele modele de smartwatch-uri suportă activități de gambling, atacarea acestui sector în 2021 nu este altceva decât o mișcare firească din partea operatorilor.

Anumiți cunoscători sunt de părere că succesul jocurilor de noroc în această ecuație ar putea depinde într-o mare măsură și de performanțele comenzilor vocale pe care operatorii le vor implementa în aplicațiile dedicate.

 

Cloud Gaming

Jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai răspândite forme de divertisment din lume, iar atunci când vorbim despre online gambling, distracția este la îndemâna oricui, în orice moment, fie că vorbim despre o pauză de masă, de o călătorie cu metroul sau de sesiune ceva mai serioasă.

Un lucru deranjant în momentul practicării jocurilor de cazinou sunt întreruperile nedorite, care pot fi cauzate de lipsa semnalului, de primirea unui apel sau de orice alt lucru care ar putea interveni în mod neașteptat. Iar atunci când este vorba despre un joc în care există anumite praguri, runde speciale sau alte funcții progresive, aceste întreruperi pot fi extrem de nefaste.

Așa că operatorii se vor îndrepta către practicare jocurilor în regim de Cloud, tocmai pentru a evita aceste neplăceri. Cu ajutorul acestei tehnologii, jocul poate fi reluat din același punct după o eventuală întrerupere.

 

Jocuri exclusive

Amatorii de jocuri de noroc și în special cei de păcănele, au tendința de a se atașa de anumite jocuri. Absența acestora, îi poate face pe potențialii clienți ai cazinourilor online să se orienteze către alt cazinou, așa că mai toți operatorii se orientează către obținerea jocurilor care se află în topul preferințelor din țara sau regiunea în care activează.

Plecând de la această realitate, operatorii au început deja să lanseze jocuri în exclusivitate. Cu alte cuvinte, aceștia comandă sau negociază o ofertă cu un furnizor de jocuri pentru a obține apanaj vizavi de unul sau mai multe jocuri, iar dacă slotul cu pricina se bucură de un real succes, cazinoul are șanse mari să atragi noi jucători, pe lângă faptul că va avea de câștigat și la capitolul retenție.

Cele mai citite

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă