Credit foto: Bestimage / Stephane Lemouton/ Hepta

Cealaltă față a lui Bill Gates. Miliardarul a recunoscut public motivul divorțului

Din momentul în care Melinda și Bill Gates au anunțat că divorțează, au apărut numeroase zvonuri în presa internațională referitoare la adevăratul motiv al separării cuplului, după 27 de ani de căsnicie.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

18.05.2021 - 13:04

Iată că la două săptămâni de când au anunțat că divorțează, miliardarul Bill Gates a recunoscut public motivul divorțului de partenera sa de viață și de afaceri. 

Publicația DailyMail scria că o relație extraconjugală ar fi motivul pentru care multimiliardarul american a demisionat din consiliul de administrație Microsoft în martie 2020, în timp ce o anchetă era încă în desfășurare.

Aventura a ieșit la iveală după ce angajata Microsoft a adresat o scrisoare consiliului de administrație, în 2019, detaliind relația ei cu Gates, și ar fi cerut ca soția lui să citească, de asemenea, mesajul.

Purtătorul de cuvânt al miliardarului a dat publicității o declarație oficială prin care Bill Gates recunoaște public că i-a fost infidel soției sale, însă a ținut să sublinieze că această aventură nu ar avea legătură, așa cum susține presa, cu demisia acestuia din consiliul de administrație Microsoft.

„A fost o aventură în urmă cu aproape 20 de ani, care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia lui Bill de a demisiona din consiliul de administrație nu este sub nicio formă relaționată cu această problemă. De fapt, el și-a exprimat public interesul în a petrece mai mult timp concentrându-se pe acțiunile caritabile pe care le începuse cu mulți ani înainte”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Gates.

Citește totul despre:

Comentarii