10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe trebuie sa stii despre cele mai bune extensii by Zen

Ce trebuie sa stii despre cele mai bune extensii by Zen

Fiecare femeie isi doreste un par minunat. Chiar daca o multime de femei isi poarta parul scurt (si arata fabulos!), cele mai multe dintre noi isi doresc un par des si lung. Insa uneori nu avem rabdarea necesara sa asteptam sa ne creasca sau parul natural nu este atat de des pe cat am vrea. Sau firul este subtire. Ce este de facut in aceasta situatie? Raspunsul este simplu: apelam la extensii din par natural.

Spre deosebire de ceea ce crede foarte multa lume, extensiile din par natural nu se folosesc doar pentru a face parul sa fie mai lung. Ele au avantajul ca pot dubla sau chiar tripla desimea, in functie de alegerea pe care o face fiecare dintre noi.
Daca ai un par subtire, cresterea acestuia nu inseamna in mod automat ca va arata grozav cand va ajunge la lungimea dorita. Si oricum, lungimea nu poate inlocui desimea! 
Exista mai multe tipuri de extensii la care poti apela in functie de modul de prindere pe parul natural. In functie de felul lor, pentru unele este nevoie de accesorii extensii pentru a le intretine in cea mai buna stare foarte mult timp sau pentru a le scoate din parul natural. Specialistii de la Extensii Naturale by Zen ne-au spus ce trebuie sa stim despre extensii.

 

Extensii clip-on

Multe femei aleg extensii clip-on deoarece sunt cele mai usor de pus si de scos; trebuie doar sa fie prinse de parul natural cu clipsurile atasate atunci cand doresti mai mult volum si lungime pentru un eveniment si sa le dai jos cand evenimentul s-a terminat. Este usor sa gasesti nuanta perfecta care sa se potriveasca culorii parului tau – si oricum, toate tipurile de extensii de par natural de calitate pot fi vopsite. Extensiile clip-on ofera flexibilitate maxima. Ingrijite cu atentie, ele pot tine ani intregi.

Cum se dau jos extensiile clip-on: Periaza usor parul pentru a nu fi incurcat; tine-ti parul cu mana si perie pornind de jos. Apoi, scoate clipsurile pornind de la piesa cea mai apropiata de crestet, coborand  pentru urmatoarele. O data scoase, pieptanati usor extensiile, adaugand putin ulei de argan pentru a le mentine sanatoase si stralucitoare. Pastreaza-le in ambalajul original pana la urmatoarea utilizare.

 

Extensii tape-on

Acest tip de extensii se foloseste pentru o perioada mai lunga de timp decat cele cu clip, dar nu atat de mult timp ca si acelea care se fixeaza cu cheratina. Extensii tape-on sunt un compromis pentru cineva care vrea sa arate mai bine pentru un eveniment care dureaza mai mult de o zi. Practic se lipeste banda adeziva pe care sunt montate extensiile pe parul natural.

Indepartare: O solutie remover speciala este pulverizata pentru a dizolva rapid adezivul.

 

Extensiile cu microring si extensiile cu cheratina

Aceste extensii vor dura de la doua pana la sase luni cu o intretinere corespunzatoare. Extensiile se ataseaza de par prin strangerea inelusului (la microring) sau prin lipire (pentru cheratina). Stilistul va aplica o medie de 120-150 suvite individuale pe par, in functie de cat de des sau rar este parul natural.

Aceste extensii ofera o flexibilitate maxima pentru orice tip de coafura.

Extensiile cu microring se scot mecanic si extensiile cu cheratina se scot cu o solutie de alcool si un cleste special pentru a sparge legaturile fara a se deteriora parul natural.

 

Ce trebuie sa stii despre cele mai bune extensii By Zen?
Concepute de un stilist cu o experienta de peste 20 de ani, au aparut pe piata din dorinta acestuia pentru calitate si par natural 100% natural. Acel stilist nu este nimeni altul decat Mihai Partea, stilist profesionist – care a reusit sa aduca un plus de valoare, oferind pe piata atat pentru stilisti cat si pentru clientii finali, o gama diversa de extensii, din par virgin si natural 100%. Poti afla mai multe pe https://extensiizen.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă