Ce înseamnă bonus la casino și cum îl poți obține

Bonusul este o modalitate prin care cazinourilor atrag noi clienți și reușesc să îi fidelizeze pe cei existenți.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

20.11.2020 - 17:10

În plus, pentru clienți, bonusul reprezintă o modalitate prin care pot descoperi mai bine oferta respectivului cazinou și pot juca fără riscuri majore. De asemenea, cu ajutorul unui bonus, clienții își pot mari șansele de a câștiga.

Pe lângă o ofertă variată, o platformă bună, modalități multiple de depunere și retragere și un serviciu de relații cu clienții bine pus la punct, operatorii licențiați apelează și la bonusuri pentru a se asigură că au cât mai mulți clienți.

Bonsurile sunt de mai multe tipuri și sunt oferite în diverse momente în relația dintre client și operator.

1. Bonus fără depunere - Operatorii apelează la un bonus fără depunere în mod deosebit atunci când își doresc să atragă cât mai mulți clienți noi. Și pentru utilizatori această variantă este foarte convenabilă. Practic, un client are posibilitatea să încerce o parte din serviciile cazinoului fără să depună vreun ban. Desigur, nu te îmbogățești dintr-un bonus fără depunere, dar poți obține o sumă destul de bună dacă îndeplinești condițiile de rulaj ulterioare. Dar partea cea mai bună la un bonus fără depunere este aceea că poți testa un cazinou înainte să decizi dacă să investești și banii tăi pentru a te distra. Uneori, cazinourile le oferă un bonus fără depunere și clienților existenți.

2. Bonus la înscriere pentru depunere - Pe lângă bonusul fără depunere, toți operatorii licențiați de ONJN în țara noastră oferă și un bonus la înscriere. În funcție de operatorul ales, acest bonus poate fi între 100% și 200%, cu sume de până la 2000 RON. Pentru a fi eligibil să primești un asemenea bonus trebuie doar să îți faci un cont nou, să faci o depunere și să îți verifici contul, trimițând un act de identitate. Atenție, e recomandat să citești înainte și termenii și condițiile pentru a afla care este rulajul necesar și pașii în care sunt oferite sumele de bani. Nu toți operatorii oferă sumele respective imediat după ce contul a fost verificat, iar unii dintre ei o fac pe măsură ce joci mai mult și îndeplinești anumite condiții. Pe lângă bonusurile în bani, operatorii mai obișnuiesc să ofere, la înscriere, și rotiri gratuite. La fel e foarte important de știut că operatorii au instrumentele necesare pentru a depista "vânătorii de bonusuri", astfel că cei care încearcă să își facă numeroase conturi pentru a beneficia de aceste promoții sunt depistați tot timpul.

3. Bonusuri de fidelizare și oferte speciale - Chiar și după ce ai beneficiat de bonusul inițial la depunere, mai poți profita și de alte oferte. Operatorii obișnuiesc să le ofere constant bonusuri jucătorilor din dorința de a-i fideliza și de a-i face să se simtă cât mai bine pe platformă. De asemenea, bonusuri le mai sunt oferite inclusiv clienților care nu au mai jucat de mult timp. Exista, totodată, și oferte speciale legate de lansarea unor jocuri sau de anumite evenimente, cum ar fi Halloween. Și aceste oferte sunt disponibile atât în bani, cât și ca rotiri gratuite. În unele cazuri, clienții primesc bonus fără depunere în cadrul unei promoții speciale.

4. Bonus de ziua de naștere - Unii operatori aleg să le ofere un cadou clienților cu ocazia unor aniversări. Din acest motiv, ei primesc un bonus special în momentul în care este ziua lor de naștere, fie în bani, fie în rotiri gratuite. Sumele nu sunt foarte mari, de obicei în jur de 100 RON, dar clienții apreciază gestul operatorilor.

De fiecare dată când beneficiezi de un bonus într-un cazinou online este foarte important să citești Termenii și Condițiile pentru a vedea ce e de făcut ca să transformi suma respectivă într-una eligibilă pentru a fi retrasă.

Citește totul despre:

Comentarii