9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCauza oficială a morții prințului Philip. Ce scrie în certificatul de deces

Cauza oficială a morții prințului Philip. Ce scrie în certificatul de deces

Pe 9 aprilie, Palatul Buckingham anunța că Prințul Philip s-a stins din viață la castelul Winsdor. La aproape o lună de la decesul acestuia, publicația The Telegraph a dezvăluit și cauza morții acestuia. Se pare că Ducele de Edinburgh a murit „de bătrânețe”. Certificatul de deces este semnat de Sir Huw Thomas, medicul oficial al casei regale și al reginei Elisabeta, care s-a ocupat de cuplul regal încă din 2014. 

În Marea Birtanie, cauza unui deces „de bătrânețe” este acceptată doar dacă pacientul are peste 80 de ani și dacă medicul a îngrijit personal pacientul pe o perioadă lungă de timp, scriu cei de la People. 

Expresia scrisă în cerificatul de deces al prințului Philip demonstrează faptul că soțul reginei nu a murit din cauza unor afecțiuni preexistente. În cazul ducelui de Edinburgh, acest lucru demonstrează că decesul nu a fost urmare a intervenției cardiace pe care a suferit-o cu puțin timp înainte de a se stinge din viață. 

Prințul Philip a stat internat timp de o lună la începutul acestui an, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Ulterior ducele a revenit acasă pe 16 martie, unde și-a petrecut ultimele zile în compania soției sale, regina Elisabeta a II-a.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă