19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCauti un sifon de pardoseala? Il gasesti intr-un magazin online!

Cauti un sifon de pardoseala? Il gasesti intr-un magazin online!

Vara este aproape de final si, daca va construiti o casa, ori va renovati locuinta, probabil lucrarile au intrat in linie dreapta si mai aveti doar de finisat interioarele. Chiar daca accentul va fi pe sufragerie si pe dormitoare, va recomandam sa acordati atentie sporita bailor. De ce? Pentru ca daca nu va place mobila din dormitor ori din living, o puteti schimba oricand, fara prea mare deranj. In schimb, daca nu ati ales cele mai bune obiecte sanitare pentru baie ori daca nu ati acordat importanta detaliilor, va fi mult mai greu sa modificati ceva. Lucrarile in baie presupun de obicei spargerea gresiei sau faiantei, ceea ce este neplacut, mai ales daca nu veti mai gasi acelasi model in magazine (in cazul in care nu aveti cateva placi de rezerva). Sa nu mai spunem si ca e posibil sa va pomeniti si cu inundatie daca se sparge vreo conducta sau daca se infunda teava de scurgere. 

 

Un aspect pe care multe persoane nu il iau in considere, in special cand vine vorba despre baile pentru case, este cel legat de montarea unui sifon de pardoseala. Probabil ati auzit de acesta si mai mult ca sigur aveti unul montat, insa nu ii stiti cu adevarat importanta. Un sifon de pardoseala face mai mult decat sa va protejeze impotriva inundatiilor si a refularii apei. 

 

Sifonul de pardoseala este cel care directioneaza apa astfel incat scurgerea sa fie eficienta si sa nu existe riscul de refulare (in special daca aveti cada e posibil sa fi intampinat aceasta problema) ori cand folositi masina de spalat. Insa nu face doar atat: sifonul de pardoseala va protejeaza si de mirosurile neplacute de canalizare. Cum? Datorita modului in care este realizat, constant in interiorul sau va exista un ,,dop de apa” care nu va permite mirosurilor neplacute sa patrunda in baie. Mirosurile acesta provin de pe tevile de scurgere, iar dopul de apa le impiedica sa urce pe tevi. Sifonul de pardoseala o sa va ajute si sa preveniti infundarea tevilor. Unele modele de sifoane au o ,,sita” speciala care colecteaza resturi si fire de par si nu permite acestora sa se acumuleze si sa creeze astfel un blocaj pe teava. 

Daca v-ati hotarat sa montati un astfel de dispozitiv, va recomandam sifoane de pardoseala de la GQS. Calitatea ar trebui sa primeze si de aceea este bine sa alegeti articole de la cei mai buni producatori. In plus, comandand online, veti beneficia de preturi foarte bune si nici nu va mai trebui sa mergeti in magazin dupa produs: doar asteptati curierul acasa. 

 

Puteti alege sifoane de pardoseala faiantabile sau nefaiantabile, sifoane din Inox, ABS, Polipropilena, ABS/Inox. Este foarte important sa alegeti sifonul in functie de debitul de apa evacuata, astfel incat sa poata prelua fara probleme intreaga cantitate. Cel mai bine este sa va consultati cu un specialist si sa alegeti cea mai buna varianta pentru baile voastre. 

 

Speram ca v-au fost de folos informatiile prezentate si ca o sa luati cea mai buna decizie pentru baia sau baile voastre! 

 

Cele mai citite

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă