23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCauti servicii Rent a Car de incredere? Apeleaza la firma de inchirieri...

Cauti servicii Rent a Car de incredere? Apeleaza la firma de inchirieri masini EvoGo!

Daca vrei sa pleci in vacanta cu familia sau alaturi de prieteni iar masina ta nu este disponibila sau aveti nevoie de o masina mai confortabila, este foarte posibil sa ai nevoie de o alternativa de incredere. Deasemenea, atunci cand plecati in calatorii de afaceri este foarte important ca masina sa se prezinte impecabil.

Daca vreti sa gasiti cea mai buna firma de inchirieri auto sunteti exact unde trebuie pentru ca Rent a car Bucuresti – EvoGo este locul ideal in care puteti inchiria masina dorita indiferent ce dimensiuni ar avea aceasta si ce tip este.

 

Aveti posibilitatea de a merge unde vreti pentru orice perioada

Din fericire la firma de inchirieri masini Bucuresti EvoGO nu aveti numar de kilometri predefiniti si nicio restrictie in sensul acesta. In cazul in care aveti insa intentia de a iesi din tara utilizand masina pe care ati inchiriat-o veti avea nevoie de o aprobare de la firma de la care inchiriati si este foarte posibil sa apara si costuri suplimentare.

Daca alegeti sa plecati in calatorie cu EvoGo beneficiezi de transparenta si poti recunoaste ca acesta este un lucru foarte rar intalnit in prezent la toate firmele din orice domeniu. Costurile sunt definite clar inca de la prima discutie si veti plati numai ce semnati. Va sunt prezentate toate conditiile pentru toate serviciile alese si aveti masini de calitate revizuite des in service-uri autorizate.

Grija fata de client este cea care defineste toate serviciile oferite si beneficiezi de asistenta tehncia permanenta si de consultanta gratuita.

Beneficiezi de asigurare inclusa in pret

Preturile pentru inchiriere sunt extrem de flexibile si include si asigurarea CASCO, RCA, rovigneta, asistenta rutiera si kilometri nelimitati. In momentul in care perioadele de inchiriere sunt mai lungi, preturile se pot negocia foarte usor. Iti recomandam sa apelezi la firme specializate rent a car daca vreti sa beneficiati de confort sporit si de un foarte bun nivel de siguranta.

Gasiti servicii si oferte pentru toate buzunarele

Indiferent daca sunteti persoane juridice sau fizice, daca aveti nevoie de masini gasiti la EvoGo flote cat mai diversificate de masini din care aveti posibilitatea de a alege. Aici nu sunt taxe ascunse iar preturile nu se modifica pe parcurs. Masina se poate inchiria pe o perioada scurta dar si pentru perioade mai lungi de timp si avantajul este ca nu aveti kilometri limitati. Ofertele sunt pentru toate buzunarele si difera in general in functie de masina inchiriata si de perioadele de inchiriere sau de dotarile pe care le are autoturismul respectiv. Sunt si pachete care se pliaza perfect pe dorintele tuturor persoanelor iar preturile se pot diminua considerabil tinand cont de perioada de inchiriere.

Care sunt avantajele de a inchiria pe termen lung?

Atunci cand apelati la servicii pentru inchirierea autoturismelor pe perioade lungi de timp veti beneficia de mai multe avantaje. In primul rand tineti cont de faptul ca preturile sunt tot timpul constante iar ratele pe luna sunt fixe in toata perioada de inchiriere. Ratele includ toate costurile si taxele, plata impozitelor, plata asigurarilor si plata taxelor conexe si a inspectiilor ITP, a anvelopelor si a reviziilor.

In momentul in care masina inchiriata are si defectiuni pe perioada de inchiriere primiti o alta masina in schimb fara a fi taxat suplimentar. Noua masina poate sa fie utilizata pe intreaga perioada in care se face inchirierea atata timp cat masina inchiriata este in reparatii.

 

Aveti posibilitatea de a inchiria indiferent de perioada aleasa

Firma de rent a car EvoGo va ofera cele mai bune servicii de inchiriere masini pe perioade lungi de timp, si chiar puteti apela la leasing operational in functie de nevoile pe care le aveti. Serviciul acesta vine in ajutorul clientilor pentru ca acestia au la dispozitie o gama vasta de masini si optiuni de inchiriere preturile fiind destinate pentru orice buget.

Parcurile auto sunt complet diversificate si firma ofera atat masini economice cat si masini mari pentru ca fiecare client sa gaseasca exact modelul pe care si-l doreste. De asemenea, serviciile de predare si de inchiriere acasa sau la aeroport sunt gratuite si nu implica taxe suplimentare. Este recomandat ca atunci cand inchiriati pe termen lung sa faceti asta din timp pentru ca masina pe care o inchiriati sa fie disponibila. In cazul in care vreti sa inchiriati o masina pentru o perioada lunga si nu o gasiti disponibila in flota, firma se va stradui ca masina sa ajunga in posesia solicitantului facand tot posibilul in acest sens.

Cu EvoGo dispuneti de cele mai bune masini

Scopul acestei firme este acela de a isi fideliza clientii iar parcul auto are masini spatioase si masini economice necesare atat clientilor persoane fizice cat si firmelor. Toate masinile date spre inchiriere sunt in stare perfecta fiind foarte bine intretinute. Reviziile sunt facute la zi de catre service-urile autorizate. Toate anvelopele sunt noi, filtrele se schimba in mod regulat iar verificarile periodice sunt realizate cu mare atentie pentru ca toti clientii sa aiba siguranta si confort.

Absolut toate serviciile rent a car au si asistenta rutiera in caz de avarii. Aceste servicii ajuta si clientul dar si firmele care vor fi protejate de absolut toate neplacerile ce pot sa intervina la momentul inchirierii. Inchirierea masinilor este de foarte multe ori grea motiv pentru care personalul este extrem de bine instruit. Aici se pot gasi toate tipurile de masini care sa va ajute sa va desfasurati activitatea.

Aveti flexibilitate in momentul returnarii

Masina pe care o inchiriati poate fi returnata atat la sediu cat si in aeroport, dar si in alte locatii stabilite impreuna cu agentii firmei. In cazul in care vreti sa aduceti masina inapoi in alta locatie decat sediul firmei sau aeroportul aveti posibilitatea de a seta o locatie iar operatorul firmei se va prezenta pentru a o ridica.

Persoanele de minim 21 de ani care au permis de cel putin 1 an pot inchiria masina mult dorita

Vasta minima pentru a putea inchiria o masina este de cel putin 21 de ani si va trebui sa aveti permis de minim 1 an. Este foarte simplu sa inchiriati masini de la firmele de rent a car pentru ca tot ce va trebuie este buletinul ori pasaportul si permisul de conducere, aceste documente fiind necesare in original. Permisul pe care il aveti trebuie sa fie corespunzator categoriei de vehicul pe care va trebui sa il conduceti.

Puteti prelungi contractul daca firma este de acord

Contractul poate sa fie prelungit cu acordul firmei scris iar intarzierea fara a anunta firma dinainte poate sa genereze o serie de consecinte asupra clientilor. In momentul in care clientii nu primesc acordul pentru ca termenul sa fie prelungit, poate fi stabilit si un alt tarif pentru zilele in care se intarzie.

 

Preturile sunt achitate in lei si sunt definite clar inca de la inceput

Chiar daca preturile sunt prezentate in euro, veti plati doar in lei in momentul in care preluati masina, la cursul din ziua respectiva. In cazul in care vreti sa inchiriati pentru perioade lungi de timp vor fi stabilite rate lunare care nu se vor modifica pe toata durata inchirierii. In momentul in care alegeti sa platiti utilizand cardul plata va fi facuta de asemenea in lei la cursul pe care il stabileste banca emitenta a respectivului card. Este bine de stiut faptul ca nu exista taxe suplimentare.

Inchiriati fara taxe ascunse

Inchirierea se va face prin simpla completare a formularului pentru inchiriere de pe site. In formularul acesta este important sa specificati perioada in care vreti masina, locul din care aceasta va fi preluata si locul in care va trebui sa o returnati. Modelele de masina dorite si marcile, adresa de mail functionala, numarul corect sunt informatii pe care va trebui sa le completati. Dupa ce completati acest formular veti fi contactat de catre un operator care va va ajuta sa stabiliti impreuna absolut toate detaliile care stau la baza contractului pentru colaborare.

Contractele de inchiriere specifica inca de la inceput pretul care va include taxa de drum, RCA, rovigneta si schimbarea cauciucurilor in conformitate cu sezonul. Inlocuirea masinii in caz de avarii si asistenta tehnica sunt importante. Persoanele care aleg sa achizitioneze si CASCO pentru intreaga perioada sunt pretejate complet de incidente neprevazute.

Puteti alege masina inclusiv tinand cont de consumul de carburant si de locul in care vreti sa o returnati si veti avea cele mai bune oferte, doar pe EvoGO!

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă