28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăLifestyleCatherine Zeta-Jones apariție incendiară în mediul online! Cum arată vedeta la 51...

Catherine Zeta-Jones apariție incendiară în mediul online! Cum arată vedeta la 51 de ani

Catherine Zeta-Jones a dus clasele de yoga la nivelul următor în timpul unei sesiuni realizate la bordul unui iaht – unde tot ce purta era un costum de baie sexy dintr-o singură piesă.

„Ușor ca bună ziua. 💋🎼🎶🎼🎶 ”,  a scris câștigătoarea Oscarului în dreptul videoclipului postat pe Instagram, care arată abilitățile ei impresionante.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Actrița în vârstă de 51 de ani și-a impresionat admiratorii din mediul online cu apariția sa! Catherine Zeta-Jones are o siluetă fără cusur, deși are 51 de ani. Aceasta are grijă la alimentație și face sport în fiecare zi. 

Actrița are parte de o vacanță pe croazieră alături de soțul ei, Michael Douglas cu care este căsătorită din 2000. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă