9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de...

Cateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori

Te-ai putea intreba de ce ar trebui sa apelezi la un serviciu de livrare flori, in loc sa duci chiar tu buchetul de flori la destinatie. Raspunsul la intrebarea asta este unul destul de simplu. Pentru ca a apela la un astfel de serviciu este mereu metoda cea mai eficienta de a duce gestul tau la un bun sfarsit. Trebuie sa fim constienti de faptul ca era in care am nimerit sa traim are avantajele ei. Intr-o perioada atat de agitata ca a noastra, trebuie sa stim sa ne dozam timpul astfel incat sa avem timp pentru toate, ca mai apoi sa avem timp si pentru noi si, implicit, pentru micile noastre placeri si hobby-uri de zi cu zi.

Apeland la un serviciu de livrare flori, ai mai mult timp pentru tine

Se spune ca nimic nu este mai scump ca timpul, iar afirmatia aceasta este cat se poate de adevarata, daca este sa judecam dupa faptul ca orice secunda pierduta din viata noastra nu ni se mai intorce niciodata. Mai mult decat atat, cu orice moment care trece, ne aproapiem din ce in ce mai mult de punctul terminus. Poate suna trist sau poate chiar dramatic, insa e o realitate pe care ar trebui sa o avem cu totii in minte mereu si sa tinem cont de ea, astfel ca ea sa nu devina cu adevarat dramatica atunci cand nu mai avem cum sa schimbam lucrurile.

Tocmai din acest motiv, de indicat este ca mereu sa ne economisim timpul asa cum putem mai bine. Marea diferenta dintre timp si bani este ca banii se pot face din nou, timpul insa, asa cum am spus si mai devreme, nu. Asadar, ce facem atunci cand avem de trimis un buchet de flori cuiva, insa nu avem timpul necesar pentru a ne deplasa chiar noi la florarie, pentru a cumpara buchetul si a-l livra personal, mai apoi, persoanei in cauza? Apelam la o firma care se ocupă cu livrare flori, fireste. Astfel, gestul nostru frumos prinde contur, economisind pretiosul timp pe care si asa nu il avem.

Totul la un click distanta!

Haideti sa recunoastem, ne aflam in era internetului, era in care totul devine posibil cu un click al tastaturii. Ne facem un cont, ne introducem datele de identificare, cat si pe cele bancare si gata! Produsul este sortit sa vina la noi acasa, ori acolo unde il vrem trimis. La fel si in cazul de livrare flori, unde putem sa trimitem florile dorite fara prea mari batai de cap.

Romantismul din spatele unui astfel de gest

Sa ne imaginam un astfel de gest, de livrare flori, si cam ce fel de impact ar putea sa aiba acesta asupra persoanei careia ii doruiesti acele flori. Tuturor ni se intampla sa avem zile mai proaste, in care parca nimic nu functioneaza asa cum trebuie, fie cauzate de o lipsa acuta de serotonina, ori de conjunctura, pur si simplu. Nu e nimic mai potrivit pentru a ne inveseli ziua urata pe care o avem decat un buchet de flori primit prin intermediul unui curier. Imaginati-va bucuria din ochii persoanei, asortata frumos cu un zambet pe masura, atunci cand aceasta deschide usa si primeste un buchet din florile preferate, poate chiar de la persoana de la care spera sa le primeasca. Fireste, pentru a creste nivelul de serotonina, putem sa trimitem florile si in mod anonim. O mica provocare alunga oricui gandurile negative, mai ales daca discutam despre un asemenea gest frumos, deoarece gandurile negative vor fi automat inlocuite de cele potrivit carora se incearca deslusirea misterul identitatii expeditorului. Elementul surpriza poate fi mereu de bun augur! Cu toate astea, ai intotdeauna grija sa nu trimiti flori unei femei aflate intr-o relatie, pentru ca atunci elementul surpriza s-ar putea sa nu mai fie unul de bun augur, ci sa se transforme intr-o mare problema nu pentru unul, ci pentru trei oameni.

Metode prin care poti trimite flori

O metoda foarte practica pentru a trimite flori cuiva este chiar prin intermediul florariei de la care cumperi. Majoritatea florariilor din ziua de azi au un asemenea serviciu incorporat pentru o eficienta sporita a comenzilor. Insa, daca doresti sa utilizezi o alta metoda de livrare flori si iti place sa te scapini cu mana stanga la urechea dreapta, poti oricand sa cumperi personal florile si sa apelezi la o firma de curierat independenta, pentru a te ajuta cu livrarea. A doua metoda este una, asa cum spuneam, destul de anevoioasa, avand in vedere ca discutam despre niste produse perisabile pe care le dorim trimise in cea mai buna stare catre destinatar, nu oflite sau chiar uscate de-a binelea, asa cum e posibil sa se intample. Si, dupa cum bine stim, serviciile independente de curierat nu sunt intotdeauna atat de rapide pe cat ar trebuie sa fie, nefiind direct interesate de comanda, asa cum se intampla in cazul unui serviciu exclusiv.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă