11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCând se va redeschide Disneyland în California

Când se va redeschide Disneyland în California

Disneyland și alte parcuri tematice din California au primit undă verde pentru a se redeschide după ce au fost închise timp de aproape un an din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Mirror.

Oficialii din domeniul sănătății din SUA au permis parcurilor tematice să se redeschidă pe 1 aprilie, dar reducând capacitatea la 20% – 30%.

Ken Potrock, președintele resortului Disneyland, a declarat că decizia înseamnă readucerea la muncă a mii de oameni și un ajutor consistent pentru economie.

„Cu protocoalele de siguranță Disney implementate deja în întreaga lume, abia așteptăm să ne îi întâmpinăm pe oaspeți”, a spus Ken Potrock.

Măștile și alte măsuri de siguranță vor fi obligatorii

Măștile și alte măsuri de siguranță vor fi în continuare necesare, iar parcurile vor fi deschise inițial doar localnicilor.

În septembrie, compania Walt Disney anunţa că va concedia 28.000 de angajaţi, majoritatea din parcurile tematice din SUA. Disney a invocat numărul limitat de vizitatori şi incertitudinile legate de durata pandemiei de coronavirus drept motive pentru concedierile masive.

Parcurile tematice ale companiei au fost puternic afectate din cauza pandemiei. Disney şi-a închis toate parcurile la începutul anului 2020, odată cu răspândirea virusului.

Disney a pierdut 4,7 miliarde de dolari în cele trei luni până la 27 iunie, veniturile pentru divizia de parcuri, experienţe şi produse scăzând cu 85% comparativ cu acelaşi trimestru din 2019.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă