21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleBurleanu nu-i dă voie lui Teja la Dinamo. "Le-am spus să se...

Burleanu nu-i dă voie lui Teja la Dinamo. „Le-am spus să se orienteze către un alt antrenor”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că deși Dinamo s-a orientat către Mihai Teja, tehnicianul de la Under 21, pentru postul de antrenor le-a recomandat oficialilor clubului să apeleze la serviciile unui alt tehnician deoarece acesta nu este liber.   

"Am vorbit cu reprezentanţii clubului Dinamo şi le-am spus că Mihai Teja nu e liber în momentul de faţă şi ar fi bine să se orienteze către un alt antrenor. Asta pentru că Mihai Teja a început un parcurs foarte bun, pentru prima dată în istoria FRF s-a organizat un trial inclusiv pentru jucători din Liga a II-a şi a III-a", a declarat Burleanu, conform Mediafax.

Oficialul FRF nu crede că Mihai Teja va accepta propunerea celor de la Dinamo: "Nu am fost anunţat, şi cred că Mihai Teja m-ar fi anunţat dacă ar fi ajuns la o înţelegere cu Dinamo. Am avut o discuţie şi o înţelegere cu Mihai Teja când a venit şi şi-a asumat conducerea echipei naţionale de tineret. Nu cred că Mihai Teja va da curs solicitării clubului Dinamo. Deşi pentru orice antrenor o asemenea solicitare poate nu ar trebui să o refuzi, mai ales dacă facem referire la propunerea de la Steaua şi după aceea situaţia prin care a trebuit să treacă la Universitatea Cluj".

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă