BitCase.ro -  Huse Personalizate bumper din plastic siliconat și spate din sticlă

Alege inspirat dintre modelele de huse personalitate ce oferă funcționalitate smartphone-ului.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 26.10.2020 - 12:05

Modelele de huse personalizate din magazinul online BitCase.ro se disting nu numai prin caracteristici tehnice avansate, ci și printr-un aspect premium. Husele bumper din plastic siliconat si spate din sticla de înaltă calitate arată atractive și elegante, și protejează telefonul de amprente și pete pe carcasă. Husele înseamnă protecție fiabilă a carcasei telefoanelor împotriva deteriorării, murdăriei, prafului. O gamă largă de accesorii îți va permite să achiziționezi un model potrivit pentru telefonul tău și pentru stilul tău. Accesoriile vor proteja telefonul în mod fiabil de diferite influențe și vor evidenția individualitatea proprietarului, fie bărbat, fie femeie și de asemenea, copii. BitCase oferă huse personalizabile pentru o varietate de gusturi și pentru o varietatea de persoane. Husa se potrivește bine corpului telefonului și rămâne la locul său în timpul vibrațiilor intense. Husele personalizate oferă funcționalitate smartphone-ului la nivelul adecvat. De asemenea, există un decupaj pentru cameră pe panoul din spate.

Huse personalizate BitCase

La BitCase.ro găsești Huse Personalizate rezistentă la șocuri, extra-rezistente, huse bumper din plastic siliconat și spate din sticlă de înaltă calitate. Accesoriul elegant, durabil poate fi personalizat în orice culoare sau design, cum ar fi logo mașini, anotimpuri, tema florală, desene animate, eroi din filme, huse speciale pentru bărbați ”Barber”, mașini, sport și practic orice imagine îți dorești. Suprafața interioară moale a husei previne zgârieturile pe telefon. Materialul plăcut la atingere, nu alunecă, este elegant, ușor, subțire, rezistent la abraziune. Deschiderile pentru conectori, porturi corespund locației lor. Nu există distorsiuni evidente, iar forma se potrivește cu dimensiunea telefonului. Se potrivește bine în mână și nu alunecă. Smartphone-ul este departe de a fi cel mai alunecos, dar pentru fiabilitate este mai bine să folosești o husă. Din fericire, husa de protecție din silicon oprește alunecarea în mână, iar unitatea cu camerele din spate, se oprește deja la nivelul husei, ceea ce înseamnă că devine mai bine protejat. 

Huse personalizate pentru orice telefon

Telefoanele de înaltă calitate sunt populare, dar husa personalizată potrivită pentru telefonul tău nu poate fi găsită peste tot. Catalogul magazinului online BitCase.ro conține multe huse personalizate de toate tipurile și dimensiuni ale telefonului, inclusiv: modele bumper din plastic siliconat si spate din sticla, practic invizibile pe carcasă, utilitare și frumoase, care nu vor permite spargerea telefonului. O husă personalizată de înaltă calitate pentru telefonul tău, va adăuga prezentabilitate dispozitivului, îl va salva de murdărie și zgârieturi. Va deveni nu numai un accesoriu, ci și un agent protector. Chiar și utilizatorii care nu scapă telefonul din mână se pot confrunta într-o zi, cu un incident enervant: necesitatea de a schimba husa telefonului. Husele pentru telefon sunt concepute pentru a rezolva problema cu bani puțini, deoarece costă mult mai puțin decât componentele. Utilizatorii pot utiliza catalogul online și pot alege ceea ce le place cel mai mult, deoarece BitCase.ro are o gamă largă de huse personalizate pentru telefon. 

Ne poți contacta pe orice cale convenabilă pentru tine.

BitCase.ro, Str. Statiunii 170D, Suceava; https://bitcase.ro; [email protected]; 0744 33 06 71.

Comentarii