12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeneficii pe care nu le știai despre Tequila

Beneficii pe care nu le știai despre Tequila

Te poate ajuta să slăbești

Caloriile lichide se pot depune mai ușor decât îți imaginezi. Dar dacă reușești să bei o cantitate moderată de tequila, poți beneficia de proprietățile de pierdere în greutate ale agavinelor, un tip de zahăr din tequila. Nu trebuie confundat cu nectarul de agave.

Ca rezultat, multe dintre calorii trec prin sistem neutilizate, spre deosebire de alte zaharuri alcoolice, care nu sunt prietenoase cu indicele glicemic. De asemenea, este stimulat metabolismul și este încurajată dizolvarea grăsimilor.

Ajută digestia

Un shot de tequila după masă a fost corelat cu ajutorul dat digestiei. Unele persoane cred că un shot înainte de masă revigorează metabolismul și apetitul, iar un shot după masă poate calma și ajuta semnificativ digestia.

 

Ameliorează insomniile

Datorită beneficiilor sale relaxante, tequila poate ajuta la calmarea nervilor și chiar la inducerea somnului pentru cei care suferă de insomnii.

 

Poate scădea riscul dezvoltării demenței

Există mai multe studii care arată o corelație între consumul moderat de alcool, inclusiv tequila, și o incidență mai scăzută a demenței mai târziu în viață.

Nu există mahmureală după consum

Acest lucru este valabil dacă bei tequila 100% din agave. Mărcile mai ieftine sunt completate cu alcool zaharat, care te împiedică să te trezești fără dureri de cap a doua zi.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă