14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleAtunci când aveți un deces, apelați la Casa Funerară Luca!

Atunci când aveți un deces, apelați la Casa Funerară Luca!

In asemenea cazuri avem nevoie de sprijin pentru ca nu este deloc usor sa gestionam o situatie grea, iar pentru servicii funerare de cea mai buna calitate ne putem baza pe Casa Funerara Luca.

In orice zona

Ai toate motivele pentru care sa apelezi aici, incepand de la faptul ca serviciile oferte sunt disponibile in orice punct din capitala, indferent de sector. Mai mult, acestea nu se opresc aici, intrucat serviciile sunt valabile inclusiv in localitatile din Ilfov, ceea ce presupune ca toata lumea poate solicita sprijinul Casei Funerare Luca atunci cand are nevoie.

Servicii non stop

De asemenea, serviciile oferite sunt non stop, fapt ideal in conditiile in care nu stii niciodata cand te confrunti cu o situatie dificila pe care nu stii cum sa o gestionezi. Intotdeauna mai bine te lasi pe mainile celor care se pricep mai bine, iar la Casa Funerara Luca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de sprijin pentru ca intotdeauna gasesti pe cineva dispus sa te ajute.

Profesionalism deplin

Ai parte de profesionalism deplin, ceea ce presupune ca fiecare situatie este gestionata asa cum se cuvine. Te poti lasa pe mainile echipei care te ajuta sa treci mai usor peste toate momentele dificile, iar organizarea unei asemenea ceremonii nu a fost niciodata atat de simpla.

Diferite pachete disponibile

Casa Funerara Luca este constienta de faptul ca pot exista fel si fel de nevoi care difera de la o persoana la alta, motiv pentru care sunt propuse mai multe pachete care sa acopere preferintele tuturor. Preturile sunt oricum accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a avea acces la servicii funerare de calitate. Pana si cele mai accesibile pachete cuprind tot ce este nevoie in cazul unei inmormantari, iar totul pleaca de la 1250 de lei. Ce cuprinde acest pachet?

Sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, cruce din lemn inscriptionata, cele doua orare, cel mic si cel mare, iar doctorul care constata decesul si se ocupa de imbalsamare elibereaza si certificatele necesare in acest sens. Mai departe, amintim de toaletarea decedatului, spalat, imbracat, cosmetizare, preluarea acestuia de la domiciliu, dar si acces la frigider intre 12 si 24 de ore.

Decedatul este preluat de la domiciliu, este inclus si transportul funerar si depunerea la biserica sau cimitir. Pachetele de baza includ si platouri de coliva, cate o sticla de vin si una de ulei, prescuri, farfurii cu alimente si coroana din flori naturale. Printre accesorii amintim de prosoape, batiste cu lumanarii, doliu pentru piept si usa, dar si toiag.

Sprijin total

Ai parte de sprijin total de fiecare data cand apelezi la Casa Funerara Luca, iar echipa te ajuta cu obtinerea certificatelor de deces, cu adeverinta de inhumare, pentru depunere la capela, dar si pentru transport. Probabil ca oricine ar trebui sa stie ca exista un ajutor de inmormantare oferit de stat, iar pe baza acestuia, in unele cazuri, se pot acoperi integral costurile necesare pentru aceasta ceremonie. In schimb, nu sunt multi cei care stiu procedurile, dar la Casa Funerara Luca suntem pe maini bune. Aici beneficiem de sprijin astfel incat sa ne fie cat mai simplu sa obtinem ajutorul, cel care este atat de important pentru nenumarate familii. Poti sa te orientezi fie catre cele mai accesibile pachete, fie catre cele mai costisitoare care ajung si pana la 8000 de lei, dar nu uita nici de variantele intermediare.

Cele mai citite

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...

VIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați “Chefi la Cuțite”

Emisiunea "Chefi la Cuțite" este în prim plan în ultima vreme, după ce vechii jurați care au "scris istorie" în televiziune au demisionat. Potrivit...

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă