Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un brăduț stilizat realizat de mâna celor mici este, cu siguranță, un obiect de decor foarte apreciat în orice familie

Ateliere creative cu tematică de Crăciun pentru copii

Tradiția din fiecare an este continuată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă vor fi organizate ateliere creative cu tematică de Crăciun pentru copii și întreaga familie.

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

12.12.2019 - 18:31

Organizatorul atelierelor creative este Hornbach România, acestea organizându-se în cadrul celor șase magazine din România. Evenimentele vor avea loc în data de 22 decembrie, între orele 10:00 și 16:30, în zona destinată produselor de grădinărit din fiecare magazin, fiind estimată prezența a peste 250 de participanți în total.  Atelierele creative vor avea loc în data de 22 decembrie, în toate magazinele Hornbach iar participarea la ateliere este gratuită.

 

 

 

„Spiritul Crăciunului este foarte important pentru Hornbach și ne dorim ca toți clienții care trec pragul magazinelor noastre să simtă atmosfera de sărbătoare, atât prin decorurile care îi întâmpină încă de la intrare, cât și prin activitățile pe care le vom realiza cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe lângă Târgul de Crăciun şi amenajarea magazinelor cu decorațiuni specifice, pregătim şi ateliere creative pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucură cel mai mult de această perioadă a anului“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România. Potrivit informațiilor acestuia, și în 2019, copiii vor putea participa, în mod gratuit, alături de unul sau de ambii părinți, la atelierele creative cu tematică de Crăciun. Împreună cu familia, cei mici își vor putea pune în practică imaginația și își vor putea exersa abilitățile de a construi obiecte decorative deosebite. Micii meșteri de astăzi pot deveni marii meșteri de peste câțiva ani.

„Un brăduț stilizat realizat de mâna celor mici este, cu siguranță, un obiect de decor foarte apreciat în orice familie. Tocmai din acest motiv, copiii și părinții vor lucra împreună și vor asambla, utilizând materiale Hornbach, un brăduț din lemn ce va fi împodobit cu decorațiuni pictate“, a mai spus reprezentantul companiei.

Realizarea ornamentelor pentru brăduț îi va provoca să fie creativi și va încuraja lucrul în echipă alături de părinți și de restul participanților. Aceștia vor avea acces la materialele puse la dispoziție de către Hornbach, iar la final vor primi decorațiunea realizată, dar și un mic cadou.

„Imaginația este o resursă de preț a copiilor și, prin aceste acțiuni, dorim să le dăm ocazia să se mândească cu micile lor proiecte. Atelierele organizate cu ocazia Crăciunului le vor da prilejul celor mici să se împrietenească cu alți copii, să lucreze în echipă și să se bucure într-un mod constructiv de atmosfera Sărbătorilor de iarnă“, a adăugat Mugurel-Horia Rusu. Acțiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfăşura în toate cele șase magazine Hornbach din țară, iar pentru participare este necesară înscrierea, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon +40 749.200.928. Mai multe detalii sunt disponibile și online la http://www.hornbach.ro/atelier-copii.

 

 

 

Comentarii