17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleArdezia SKIN este haina ce-ți îmbracă locuința

Ardezia SKIN este haina ce-ți îmbracă locuința

Ardezia flexibila SKIN este un produs revolutionar, o forma de expresie prin intermediul careia locuinta capata noi contururi, un aspect unic, cu doar cateva obiecte simple si in cativa pasi rapizi.

Ardezia flexibila SKIN mai este considerata si tapetul din piatra naturala si este pusa la dispozitie de catre PIATRAONLINE, primul si cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania.

 

Ardezia flexibila SKIN imbraca cu succes orice tip de incapere, adaptandu-se cu usurinta tuturor gusturilor. Acest produs revolutionar este importat din Germania, fiind prelucrat prin intermediul unei tehnologii germane. Procesul in sine este ecologic, fara a fi utilizate substante nocive in obtinerea foilor cu aspect unic. Fiind disponibila in diverse nuante, ardezia SKIN isi face loc cu usurinta in orice spatiu din casa, fie ca vorbim de living, baie, bucatarie sau chiar pe o piesa de mobilier. Acest produs din piatra naturala poate fi aplicat pe suprafete curbe, pe mobilier si pe orice altceva iti trce prin minte. De asemenea, calitatile unice ale ardeziei SKIN o fac alegerea perfecta atat pentru proiecte complexe si extravagante, cat si pentru cele minimaliste si discrete.

Ardezia flexibila are 18 texturi, una mai spectaculoasa ca alta, fiind destinata celor care isi doresc sa renoveze rapid, cu impact maxim, dar si designerilor de interior.

Ardezia SKIN poate fi aplicata pe suprafete atipice, neregulate si dispune de o rezistenta mare la schimbare, nu se deterioreaza la razele UV si nici sub influenta apei.

Daca iti doresti o incapere cu personalitate, poti opta pentru acest tip de piatra naturala care se lipeste usor pe peretii oricarei camere. Placarea mobilierului cu un astfel de produs se poate face chiar si de catre o persoana fara cunostinte in domeniu. Urmareste pasii aici.

 

In plus, ardezia SKIN intra intr-un dialog perfect cu sticla, o combinatie intre aceste doua materiale fiind exceptionala si contemporana. Piatra naturala mai poate fi asortata cu lemnul si chiar cu pardoseala din piatra. Alege nuante nisipii sau aurii, sau chiar ardezie multicolora, ideala pentru cei care nu se pot decide usor asupra unei singure nuante. Nu trebuie sa uitam de ardezia flexibila translucida, care permite luminii sa treaca prin material, creand un spectacol cum nu ai mai vazut.

Ardezia flexibila SKIN este un produs cum nu ai mai vazut, putand capata forme pur si simplu deosebite si fiind folosita in cele mai unice locuri. In caz ca nu stiai, constructorul de autoturisme Bentley foloseste ardezie flexibila in designul interior al masinilor. Faimoasele Bentley-uri sunt recunoscute pentru eleganta si luxul pe care le afiseaza in fiecare detaliu. Dotarile exceptionale si comfortul plaseaza aceste autoturisme in galeria masinilor exclusiviste. Cand e vorba de a urca mai sus in topul dotarilor inedite, materialele naturale atrag atentia, astfel ca se foloseste si piatra naturala, pe langa pielea si lemnul.

Afla mai multe despre acestea pe blogul PIATRAONLINE. Nu ezita sa descoperi pe blogul PIATRAONLINE  cum a fost folosita ardezia flexibila in industria de incaltamine – creativitate cum nu ai mai vazut!

 

Daca vrei sa achizitionezi ardezie flexibila SKIN, o poti face de aici. PIATRAONLINE iti pune la dispozitie produse cu discounturi foarte bune, ca sa poti si tu sa te bucuri de frumusetea si maleabilitatea pietrei. Comanda ardezie SKIN si remodeleaza natura!

Si daca SKIN-ul nu este pe lista ta de cumparaturi, te poti lasa inspirat de alte produse din piatra naturala, destinate diferitelor stiluri de amenajare si suprafete. Descopera cele mai bune preturi la piatra naturala in sectiunea OUTLET a PIATRAONLINE – adaugam periodic produse noi. 

 

 

 

 

Despre PIATRAONLINE

            PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania si pune la dispozitia clientilor sai, peste 1.500 de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

Compania are peste 40.000 de proiecte finalizate si se adreseaza unui numar mare de clienti, atat persoane fizice, cat si arhitecti, firme de constructii sau dezvoltatori imobiliari.

            PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala, dar si cel mai mare din Romania. De peste 12 ani, compania selecteaza si importa piatra de inalta calitate din toate colturile lumii, pentru a oferi clientilor sai, posibilitatea de a transforma viziunea in realitate.

Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă