10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleApeleaza la cel mai bun serviciu de transport persoane international

Apeleaza la cel mai bun serviciu de transport persoane international

Iti doresti sa ajungi in Europa cat mai repede posibil? Atunci trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a avea parte de un transport persoane international cat mai calitativ.

    Alege Ester tours pentru cele mai bune rezultate

Ester tour este compania de care ai nevoie pentru a calatori in deplina siguranta. Trebuie sa stii ca aceasta este o firma de transport international de persoane care iti va pune la dispozitie cele mai calitative autocare dar si soferi pregatiti pe masura asteptarilor.

Ca sa poti calatori in cele mai bune conditii ai nevoie de un autocar modern si de scaune cat mai confortabile. In plus este recomandat ca pe drum sa iti iei la tine o carte sau un telefon cu muzica pe care sa o asculti ori de cate ori este necesar. In cazul in care nu ai aceasta posibilitate nu trebuie sa te ingrijorezi, toate autocarele sunt doatate cu televizoare iar in fiecare vehicul vor fi difuzate filme. Astfel ai siguranta ca nu te vei plictisi pe parcursul calatoriei. Autocarele puse la dispozitie sunt printre cele mai moderne si sunt dotate cu toaleta, sisteme video si audio, aer conditionat, prize de incarcat si WIFI.

Ester tours te ajuta sa ajungi cat mai repede in vestul Europei dar si in tarile nordice. Daca doriti sa ajungeti in Danemarca, Suedia sau Norvegia cu unul dintre autocarele Ester Tours, veti parcurge peste 2500 de kilometri in cel mult 2 zile, dar calatoria este influentata de trafic si de conditiile meteorologice.

Daca pana acum credeai ca poti ajunge intr-un dintre aceste tari doar cu avionul afla ca exista o metoda mult mai avantajoasa dar si sigura in acelasi de calatorie in strainatate. Calatoria cu autocarul este mult mai amuzanta si mai relaxanta. In plus este extrem de accesibila, pretul unui bilet de autocar porneste de la 100 de euro.

Poti vizita Marea Britanie, Italia sau Germania ori de cate ori iti doresti cu costuri minine. Nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta calatoriei dar nici in privinta bagajelor. Un alt avantaj pe care calatoria cu autocarul il ofera este ca poti avea cu tine bagaje de 50 de kg in mod gratuit. Ce poate fi mai perfect de atat. Vei avea parte de o calatorie interesanta in care poti descoperi mai multe tari si iti vei putea lua cu tine bagajul de care ai nevoie.

Autocarul sau microbuzul este si ramane unul dintre cele mai avantajoase sisteme de calatorie in plan terestru atat din punct de vedere financiar dar si al sigurantei. Cei care sunt interesati de servicii de transport persoane Romania – Germania cu autocarul, pot beneficia de tarife incepand cu 80 euro pentru o persoana. Asemenea avionului, calatoriile cu aceste mijloace de transport se desfasoara zilnic atat tur cat si retur, cu majoritatea tarilor din Europa. Un alt avantaj essential al acetor sisteme de calatorie international este ca puteti calatori cu bagaje de mana si de cala fara costuri aditionale, lucru care este tarifat suplimentar de companiile aeriene. De asemenea, copii, grupurile de persoane sau cei care isi achizitioneaza bilete din timp si tur-retur, pot beneficia de reduceri substantilale din pretul intreg de pana la 30%.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă