15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAnna Faris s-a căsătorit în secret! Cine este soțul actriței

Anna Faris s-a căsătorit în secret! Cine este soțul actriței

În episodul de miercuri al podcast-ului săum Anna Faris, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că ea și Barrett, în vârstă de 51 de ani, s-au căsătorit în secret în statul Washington.

 

“Mă uit în jur .. logodnicul meu are dreptate – el este acum soțul meu”, a spus ea în timpul unei conversații cu un apelant. “A fost minunat, da, a fost minunat.”

Cu toate că Faris nu a împărtășit multe detalii despre eveniment, ea a adăugat: „A fost la un tribunal local din statul Washington, a fost minunat”.

 

Faris a început să se întâlnească cu directorul de imagine Micheal Barrett în 2017, după ce au lucrat împreună pentru filmul „Amnezie cu surprize”. Cei doi au fost surprinși împreună în septembrie – la o lună după ce Faris și fostul soț Chris Pratt și-au anunțat despărțirea după opt ani de căsătorie.

 

Faris și Pratt au împreună un băiat  Jack, 8. Faris a fost căsătorită anterior și cu actorul Ben Indra din 2004 până în 2008.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...
Ultima oră
Pe aceeași temă