17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleAndreea Antonescu cu ochii în lacrimi la TV. Ce despre tatăl ei:...

Andreea Antonescu cu ochii în lacrimi la TV. Ce despre tatăl ei: „I-aș spune iartă-mă”

Deși are deja 8 tatuaje, cântăreața a decis să mai facă unul: ”Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani”. 

Prima întrebare care ar putea apărea este și ce altă însemnătate mai are această cifră, așa că Andreea a continuat: ”M-am trezit într-o dimineață, după un vis foarte ciudat, era 5:57, am intrat pe google și când mi-a apărut mesajul ”angel 57”, nu m-a mai interesat să aflu altă însemnătate”. 

În timpul filmării, reporterul La Măruță a sunat-o și pe mama Andreei pentru a o anunța despre noul tatuaj. ”Sunt de acord”, a spus fără să stea pe gânduri aceasta, iar artista a recunoscut că nu îi spusese mamei, ci îi ceruse părerea fratelui ei, Răzvan. 

Discuția a continuat cu o sinceritate debordantă din partea Andreei: ”cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie”. Ea nu a uitat nici despre ziua în care s-a întâmplat nefericitul eveniment: ”Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”. 

Înainte de a încheia discuția, Andreea a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce mesaj ar dori să îi transmită tatălui ei: ”În primul rând, i-aș spune de Sienna… și i-aș spune ”iartă-mă”…”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă