10.6 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăLifestyleAnamaria Prodan are o fată de „10”

Anamaria Prodan are o fată de „10”

Cea mai celebră impresară din fotbalul românesc are cu ce se mândri. Sarah, fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan, îi calcă pe urme mamei sale și face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde nu se sfiește să își etaleze formele apetisante. Fata cea mare a Prodancei își delectează cei aproape 100.000 de urmăritori de pe Instagram cu poze care ar putea aprinde imaginația oricărui bărbat.

Tânăra în vârstă de 20 de ani locuiește în Statele Unite și a moștenit „microbul” sportului de la mama sa. Sarah este o baschetbalistă foarte talentată, iar evoluțiile foarte bune au pus-o în postura de a debuta în baschetul de colegiu, NCAA. Formată la IMG Academy din Bradenton, Sarah a avut nu mai puțin de 38 de oferte de la universitățile din Statele Unite cu bursă completă. În final, blonda a ales să joace pentru University of Mississippi.

NCAA este ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Fiica Anamariei Prodan ar putea deveni a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel, după Gabriela Mărginean și Florina Pășcălău.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă