27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleAlex Rodriguez, primele declarații după despărțirea de Jennifer Lopez. Mărturisiri neașteptate!

Alex Rodriguez, primele declarații după despărțirea de Jennifer Lopez. Mărturisiri neașteptate!

În luna martie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez anunțau prin intermediul unei declarații comune că au decis să se despartă, deși se pregăteau pentru o nuntă de vis! Din acel moment, Jennifer Lopez și-a văzut de viața ei, ba chiar s-a împăcat cu Ben Affleck, însă nu a vorbit niciodată public despre fostul logodnic. În ultimele zile însă, fanii artistei au observat că aceasta nu îl mai urmărește pe Rodriguez pe rețelele de socializare și a hotărât să șteargă aproape toate fotografiile cu el. Recent, Alex Rodriguez a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de Jennifer  Lopez, cu care plănuia să își întemeieze o familie:

„Am avut parte de cinci ani incredibili de viața și parteneriat alături de fiicele mele, din care am învățat enorm de multe”, a spus Alex Rodriguez în cadrul unui interviu acordat celor de la Entertainment Tonight.

Fostul jucător de baseball a menționat că el și fiicele sale Natasha (16 ani) și Ella (12 ani) au acum „oportunitatea de a se îmbogăți cu aceste lecții de viață și de a merge mai departe spunându-ne „Știi ce? suntem atât de recunoscători pentru ultimii cinci ani, cum putem îmbunătăți următorii cinci ani datorită lecțiilor învățate?”.

 

Alex Rodriguez a mai spus că se află acum într-un moment minunat al vieții sale. 

„Sunt recunoscător pentru locul în care m-a pus Dumnezeu și lumina pe care mi-a dat-o și chiar privesc spre viitor. Aștept cu nerăbdare să văd cum se vor dezvolta fetițele mele. 

 

În martie, PageSix scria că Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, și Lopez, în vârstă de 52 de ani, și-au anulat logodna.

Cei doi au lansat o declarație comună în aprilie, confirmând separarea lor.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Măsură drastică la întâlnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

România nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) de la București, transmite...

Cum a ajuns un „candidat AI” pe buletinele de vot în Marea Britanie la alegerile parlamentare

Marea Britanie va avea, în premieră, un „candidat AI” pe buletinele de vot pentru parlamentare, din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un...

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă