7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleAfacerea Victoriei Beckham la un pas de faliment. Vedeta are pierderi colosale!

Afacerea Victoriei Beckham la un pas de faliment. Vedeta are pierderi colosale!

Activitatea de modă a Victoria Beckham se confruntă cu un viitor incert, după ce a acumulat pierderi totale de peste 46 de milioane de lire sterline de la lansare.

În conturile trimise la începutul acestei luni, auditorii au avertizat cu privire la „îndoieli semnificative” cu privire la capacitatea companiei de a continua să funcționeze.

Evenimentele s-au întâmplat după ce doamna Beckham a înregistrat pierderi de 11,8 milioane de lire sterline pentru 2019 și 12,3 milioane de lire sterline pentru 2018. În timp ce publiciștii fostei Spice Girl au încercat să facă o analiză pozitivă a cifrelor, contabilii au spus că afacerea va avea nevoie de sprijin financiar continuu din partea acționarilor pentru a o păstra.

„Aceste evenimente sau condiții indică faptul că există o incertitudine materială care poate pune la îndoială semnificativ capacitatea companiei de a continua”, au scris auditorii.

Doamna Beckham, în vârstă de 46 de ani, și-a lansat propriul brand de haine în 2008 cu o mică colecție de rochii. A crescut rapid până la o gamă extinsă care include acum genți, paltoane, pantofi și accesorii.

Prietenii vedetei spun că este hotărâtă să-și continue afacerea, chiar dacă detractorii ei au respins-o și l-au observat ca pe un proiect de vanitate.

Luna trecută, a reieșit că ea și soțul ei David își plătiseră 40.000 de lire sterline pe zi datorită profitului realizat de compania sa, DB Ventures, care a acoperit pierderile doamnei Beckham în anii precedenți.

Ea a atras critici anul trecut pentru că a încercat să folosească schema guvernamentală pentru a plăti 30 din cei 120 de angajați ai săi.

Săptămâna trecută, s-a constatat că gama de frumusețe a doamnei Beckham pe care a înființat-o în 2019 a suferit o pierdere de 4,7 milioane de lire sterline.

Un purtător de cuvânt al doamnei Beckham nu a răspuns la solicitările de comentarii. Surse apropiate vedetei au declarat că veniturile de 38,3 milioane de lire sterline au fost determinate de creșterea continuă a afacerii ei de modă și de lansarea mărcii de frumusețe.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă