Adevărul iese la iveală! De ce a vrut prințul Harry să participe la interviul cu Oprah Winfrey

Trecerea timpului dezgroapă adevărul din spatele unor gesturi făcute de Harry și Meghan. Chiar dacă au ales să-și trăiască viața fără să mai depindă de nimeni, se pare că fericirea încă nu este deplină în casa lor.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

23.06.2021 - 13:06

 

În urma interviului acordat de prințul Harry și Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey la începutul lunii martie o serie de acuzații au planat asupra cuplului care a hotărât să se retragă în urmă cu doi ani din familia regală britanică. Gurile rele precizau la acea vreme că nepotul reginei Elisabeta a II-a și soția sa ar fi acceptat acest interviu pentru a obține bani. Mai ales că dezvăluirile făcute de cei doi au dat naștere la atâtea controverse și la discuții aprinse în cadrul familiei regale britanice. Chiar dacă aceștia au fost discreți o bună perioadă de timp, schimbarea la față a prințului se pare că s-a datorat altor motive.  

Conform publicației The Sun, decizia de a acorda interviul a venit la doar 24 de ore după ce Regina Elisabeta a II-a a decis să le ia ducilor de Sussex patronajele regale și lui Harry numirile onorifice militare.

„A fost o izbucnire din partea celor doi și nu are legătură cu titlul regal al lui Archie, așa cum s-a presupus. Acest lucru a fost discutat cu familia regală cu mult timp înainte. Harry și Meghan au acceptat să acorde interviul lui Oprah pentru că ultima decizie din separarea de familia regală britanică a inclus faptul că Harry nu poate să îți păstreze numirile onorifice militare. Asta l-a înfuriat maxim. El este foarte emotiv și numirile onorifice militare erau foarte importante pentru el”, a declarat sursa citată de The Sun.

La momentul interviului Harry și Meghan au acuzat casa regală de rasism, iar prințul a confirmat că între el și fratele său s-a produs o ruptură. Neînețelegerile dintre ei continuând și în ziua de astăzi.

Citește totul despre:

Comentarii