24.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022
AcasăLifestyleAdevărul iese la iveală! De ce a vrut prințul Harry să participe...

Adevărul iese la iveală! De ce a vrut prințul Harry să participe la interviul cu Oprah Winfrey

 

În urma interviului acordat de prințul Harry și Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey la începutul lunii martie o serie de acuzații au planat asupra cuplului care a hotărât să se retragă în urmă cu doi ani din familia regală britanică. Gurile rele precizau la acea vreme că nepotul reginei Elisabeta a II-a și soția sa ar fi acceptat acest interviu pentru a obține bani. Mai ales că dezvăluirile făcute de cei doi au dat naștere la atâtea controverse și la discuții aprinse în cadrul familiei regale britanice. Chiar dacă aceștia au fost discreți o bună perioadă de timp, schimbarea la față a prințului se pare că s-a datorat altor motive.  

Conform publicației The Sun, decizia de a acorda interviul a venit la doar 24 de ore după ce Regina Elisabeta a II-a a decis să le ia ducilor de Sussex patronajele regale și lui Harry numirile onorifice militare.

„A fost o izbucnire din partea celor doi și nu are legătură cu titlul regal al lui Archie, așa cum s-a presupus. Acest lucru a fost discutat cu familia regală cu mult timp înainte. Harry și Meghan au acceptat să acorde interviul lui Oprah pentru că ultima decizie din separarea de familia regală britanică a inclus faptul că Harry nu poate să îți păstreze numirile onorifice militare. Asta l-a înfuriat maxim. El este foarte emotiv și numirile onorifice militare erau foarte importante pentru el”, a declarat sursa citată de The Sun.

La momentul interviului Harry și Meghan au acuzat casa regală de rasism, iar prințul a confirmat că între el și fratele său s-a produs o ruptură. Neînețelegerile dintre ei continuând și în ziua de astăzi.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ambii cu dosare penale pentru violență: filmul complet!

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută public.  Impresara este acuzată că ea a fost cea care l-a provocat pe antrenor ca...

Analiză The Telegraph: Cum este Putin împins în pragul prăpastiei de către ultranaționaliștii săi

Când liderul rus este în cele din urmă destituit, ar putea fi extrema-dreaptă, nu liberalii, cei care îl vor înlocui, este analiza jurnaliștilor...

Noi modificări în energie, cum ar urma să se calculeze facturile

Magazinele au anunțat deja că își vor scurta programul de funcționare ca să facă economie de energie.  Schimbarea ar urma să prevadă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă