10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleAC Milan e în corzi. Berlusconi vrea demisia lui "Pippo" Inzaghi

AC Milan e în corzi. Berlusconi vrea demisia lui “Pippo” Inzaghi

Clubul AC Milan trece prin cea mai mare secetă de rezultate de după anii 90', iar primii care au fost făcuţi responsabili pentru eşecuri au fost mai mereu antrenorii. Ultimul de pe lista posibililor demişi este actualul tehnician și fosta legendă a clubului, "Pippo" Inzaghi.

Berlusconi pare să-și fi pierdut răbdarea cu actuala conducere a clubului și este pregătit să pună pe banca tehnică un nou antrenor, conform presei italiene. Echipa, sub conducerea lui Filippo Inzaghi, a avut cel mai slab început de an, în ianuarie 2015, începând din 40' încoace. Este fără îndoială cea mai slabă perioadă din istoria de după 1990 a clubului.

La Repubblica dă ca sigură debarcarea lui Inzaghi de pe banca "rossonerilor". Sunt semnalate discuții între patronul clubului, omul politic Silvio Berlusconi, și Luciano Spalletti, 55 de ani, liber de contract. Spalletti are mai multe rezultate, obținute cu AS Roma, în cupele italiene, dar și cu Zenit, de unde a fost demis în 2014.

Inzaghi, 41 de ani, l-a înlocuit în vara lui 2014 pe Clarence Seedorf, de asemenea un fost jucător important al Milanului, dar care, la fe, a dus lipsă de rezultate ca tehnician.

La începutul returului AC Milan ocupă doar locul 10 în Serie A, și nu a mai câștigat un meci în campionat timp de 4 etape.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă