10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 motive să te bucuri din plin de statutul de burlac

7 motive să te bucuri din plin de statutul de burlac

Dacă și pe tine te intreabă ai tăi când le vei face nepoței, este clar că ești un burlac convins! Chiar dacă ești într-o relație sau dacă statusul tău de pe Facebook este cel de ”single”, nu ar trebui să cazi într-o pasă melancolică atunci când majoritatea băieților din gașca ta se preocupă de găsirea celor mai interesante idei de cadouri pentru  Valentine’s. Viața de burlac prezintă foarte multe avantaje, printre care și:

 

1. Te poti distra din plin. Atunci când ești într-o relație, iubita ta s-ar putea supăra dacă ieșirile cu băieții sunt prea dese sau dacă tu ai chef de un fotbal cu băieții și nu poți merge cu ea la film! Dacă ești singur, atunci astfel de restricții nu există, adică te vei putea distra din plin cu băieții sau..cu fetele!

2. Te poți dedica profesiei. Cariera este un aspect al vieții de care orice bărbat ar trebui să se preocupe pentru a se dezvolta din punct de vedere financiar și nu numai. Statutul de burlac îți oferă oportunități în acest sens, pentru că îți poți dedica mai mult timp în această direcție.

 

3.  Ai casa doar pentru tine. Una dintre cele mai mari temeri ale bărbaților este aceea de a împărți locuința cu o persoană de sex feminim. Nu-i așa că nici ție nu ți-ar plăcea să-ți găsești, într-una dintre dimineți, baia transformată într-un mini centru SPA? Privește partea plină a paharului: burlăcia îți păstrează locuința doar pentru tine, decorată după cum îți place!

 

4. Poți să te guști din plăceri interzise. Chiar dacă ești singur, există un revers al medaliei, anume acela că poți gusta, oricând, din mici plăceri pe care le numim, adesea, interzise. De exemplu, poți merge să vizitezi saloanele de masaj erotic București, unde vei aparte de momente care te vor determina, cu siguranță, să revii!

 

5. Nu trebuie să faci compromisuri. Burlăcia îți oferă un mare avantaj, anume acela al faptului că nu vei fi nevoit să faci compromisul de dragul altcuiva. Asta înseamnă că poți să faci ce vrei, când vrei și mai ales cu cine vrei!

 

6. Investești în tine. De cele mai multe ori, petrecerea timpului cu persoana iubită într-o manieră care să nu dea voie rutinei să se instaleze necesită un buget pe care ambii parteneri sunt dipuși să îl aloce în acest sens. Dacă nu ai o iubită, atunci îți va rămâne o sumă de bani mai mare pe care o poți investi în tine.

 

7. Nu dai explicații nimănui. Bărbații, în special, mai mult decât femeile, țin foarte mult la libertatea lor, libertate pe care și-o pierd, într-o oarecare măsură, atunci când își fac o relație. Ei bine, dacă ești single, nu ai cui să îi dai explicații, așadar, ai toată libertatea din lume să faci tot ceea ce îți dorești, fără teama că ”ea” se va supăra.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă