4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 motive pentru care mobila în rate este o idee bună pentru...

5 motive pentru care mobila în rate este o idee bună pentru tine

Când îți cumperi o locuință, sunt multe detalii pe care trebuie să le ai în vedere. La bloc sau la curte? Cu banii jos sau prin credit? Sa fie credit imobiliar sau ipotecar? În ce zonă, câte camere, vedere spre sud, etaj, compartimentare? Când în sfârșit ai semnat contractul și crezi că poți răsufla ușurat, alegerile bat din nou la ușă, la ușa noii tale locuințe. E timpul să-ți alegi mobila, ca să te bucuri din plin de casa cea nouă.

 

Presiunea mobilării unei locuințe noi este mare, mai ales din punct de vedere financiar, așa că ratele lunare sunt ca un tărâm al făgăduinței pentru proaspeții posesori de locuință. CardAvantaj are parteneriate cu numeroși furnizori de mobilă, astfel încât până și cel mai pretențios cumpărător își va găsi mobila potrivită.

 

Iată 5 motive pentru care și tu vei vrea să-ți cumperi mobila în rate.

 

1.Nu vrei să stai cu casa goală, să-ți auzi ecoul pașilor în camerele care așteaptă să primească o piesă de mobilier din când în când. Lipsa mobilei poate scădea entuziasmul proprietarului, care nu se bucură din plin de investiția pe care tocmai a făcut-o. Avantajul când îți cumperi mobila în rate e că îți poți amenaja toată casa imediat.

 

2.Nu-ți dezechilibrezi bugetul. Ratele lunare sunt o alternativă care îți permite să îți păstrezi stilul de viață cu care te-ai obișnuit, în timp ce te bucuri din plin de noua ta casă.  Ești mai relaxat când știi că îți poți mobila întreaga casă cu plata în rate.

 

3.Ai libertatea să alegi mobila care îți place cu adevărat. Când faci plata în rate, îți permiți și libertatea de a mobila și decora după preferințe, nu după grosimea pungii. Se știe că spiritul artistic al decoratorului și chibzuiala nu fac casă bună împreună.

 

4.Îți poți invita prietenii la petrecerea de casă nouă. Dacă îți iei mobila în rate, te poți bucura împreună cu cei dragi de petrecerea de casă nouă când casa este încă nouă. De ce să te stresezi, strâmtorat, când poți să petreci relaxat și cu apartamentul complet mobilat? O casă goală nu este la fel de primitoare, nu înseamnă încă acasă.

 

5. Te poți concentra liniștit pe aspectele importante din viața ta. Poate ai de gând să-ți iei o mașină, să faci masterul în străinătate sau să vezi în sfârșit Marocul. Orice planuri ai avea, viitorul se plănuiește mai bine într-o casă mobilată, iar plata în rate este o soluție la îndemână pentru cei care nu vor să-și dezechilibreze bugetul.

 

Indiferent cum alegi să-ți cumperi mobila, gândește-te la confortul pe care vrei să-l găsești acasă după o zi lungă, la formele și culorile pe care vrei să le vezi în fiecare dimineață, când te trezești.

 

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă