21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyle5 motive pentru care merită să iei în calcul achiziția noului Renault...

5 motive pentru care merită să iei în calcul achiziția noului Renault Captur

Renault Captur a devenit disponibil pe piață în anul 2013, iar acum se poate comanda seria nouă, cu update-uri moderne.

Iată mai jos 5 motive pentru care merită să iei în calcul achiziția noului Renault Captur atunci când te gândești să cumperi o mașină nouă:

1. SUV urban compact, Renault Captur acoperă o nișă de piață în plină creștere: zona de tranziție între un SUV clasic (modele spațioase și de obicei mai scumpe) și un automobil standard de oraș. Se poate considera o variantă isteață, adaptată pentru peisajul urban, care încorporează toate avantajele din ambele clase de mașini. Un SUV urban compact înseamnă spațiu suficient la bord, dar și manevrabilitate foarte bună în trafic, parcare ușoară chiar și într-un oraș aglomerat. Avantajele SUV vin astfel la pachet cu avantajele unei mașini de oraș.

 

2. Un model SUV cu linii sportive, Renault Captur impresionează la partea de design modern. Poți avea o mașină sport fără compromisuri, o mașină perfectă inclusiv pentru viața de familie și pentru toate drumurile din oraș și din afara orașului. “O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV”, se menționează pe website-ul oficial al producătorului.

 

3. Francezii de la Renault s-au gândit la toate cerințele clientului modern, așa că au fost generoși în materie de tehnologie la bord. “Pentru a îmbunătăți experiența la volan fără a afecta siguranța, Noul Captur este echipat cu cele mai noi tehnologii și pregătește calea către condusul autonom. Bucură-te de o călătorie relaxantă!”, mai spun cei de la Renault. În plus, putem aminti și partea de proiectare în sine: cabină cu design inteligent, habitaclu spațios și portbagaj generos, banchetă spate rabatabilă, spații de depozitare multiple.

 

4. La partea de siguranță, Renault Captur reușește să atingă excelența: modelul a primit 5 stele la testul Euro NCAP din anul 2019. Pentru cei care nu știu, European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) reprezintă o organizație sprijinită de multe guverne europene, care se ocupă în mod direct cu testarea siguranței oferită de automobilele noi, la cele mai înalte standarde. Calificativul de 5 stele acordat modelului Renault Captur este cel maxim posibil pentru un automobil testat.

 

5. Prețul prietenos este unul dintre marile avantaje ale Renault Captur. Chiar dacă are aspectul unui SUV, costul se încadrează mai degrabă în zona de automobile obișnuite de oraș. Se poate alege motorizarea dintre cele disponibile pentru fiecare variantă – Zen, Intens, E-Tech. Dincolo de variantele pe benzină, există și opțiunea benzină + electric.

 

Așadar, iată că Renault Captur impresionează prin fiecare detaliu, fiind o achiziție inteligentă în sectorul auto. În România, modelul a devenit tot mai popular tocmai grație numeroaselor avantaje prezentate de gamă.

 

 

Cele mai citite

Un sfert din liniile STB vor circula pe trasee modificate în acest weekend

Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend (11 și 12 mai...

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă