22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăPoliticăVlad Oprea rămâne primar la Sinaia. "Da, am un nou mandat"

Vlad Oprea rămâne primar la Sinaia. “Da, am un nou mandat”

Vlad Oprea, primarul în funcție al stațiunii Sinaia și prim-vicepreședinte al PNL Prahova, a obținut al șaselea mandat în urma scrutinului de duminică.

Rezultatele centralizate până în prezent indică un procent de 47-48% din voturi, depășind astfel procentul obținut de partid.

Da, am un nou mandat. A venit numărătoarea din secţii, au venit rezultatele. Nu am adunat exact dar am obţinut în jur de 47-48%,

a declarat Vlad Oprea pentru News.ro.

În paralel, reprezentanții PSD Prahova au declarat pentru News.ro că, pe votul politic, PSD a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Prahova la Sinaia, marcând o premieră pentru partid.

Mandatul lui Vlad Oprea vine într-un context electoral marcat de controverse, având în vedere că campania sa a fost umbrită de un scandal. Cu toate acestea, Oprea a reușit să-și asigure continuitatea în funcția de primar, demonstrând încă o dată susținerea puternică din partea locuitorilor Sinaiei.

YouTube video

Vlad Oprea, în centrul “Cartelului din Carpați”

Campania lui Vlad Oprea a fost umbrită de o investigație publicată de Recorder, intitulată “Cartelul din Carpați”. Aceasta detaliază proprietăți deținute de Oprea prin intermediari, inclusiv un castel în Franța, și o vilă construită în Sinaia, într-o zonă considerată rezervație arhitecturală.

Vila beneficiază de un drum privat, avându-l drept unic utilizator pe Oprea. Investigația mai dezvăluie licitații trucate, implicarea unei firme deținută în acte de mama edilului în diverse afaceri și oameni apropiați instalați în posturi cheie.

În ciuda controverselor, Vlad Oprea a reușit să obțină un nou mandat, arătând o susținere puternică din partea locuitorilor Sinaiei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă