19.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Un bărbat a fost arestat în fața Palatului Buckingham

VIDEO: Un bărbat a fost arestat în fața Palatului Buckingham

Marți, poliția a arestat un bărbat în fața Palatului Buckingham pentru că a aruncat cu cartușe de pușcă, iar ofițerii au efectuat și o explozie controlată în zonă, cu câteva zile înainte de ceremonia de încoronare a regelui Charles.

Cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles, un bărbat a fost arestat după ce a aruncat presupuse cartușe de pușcă în incinta Palatului Buckingham.

Poliția a declarat că suspectul s-a apropiat marți seara de reședința regelui din Londra, și a aruncat obiectele înainte de a fi reținut de oamenii legii.

De asemenea, poliția a efectuat o explozie controlată în zonă. Nici regele și nici soția sa Camilla nu se aflau la palat în momentul incidentului.

Poliția Metropolitană din Londra a declarat că”Bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de posesie de armă după ce a fost percheziționat și a fost găsit un cuțit asupra lui”.

Poliția nu tratează în prezent problema ca fiind legată de terorism.

Pe măsură ce se apropie ziua încoronării, serviciile de securitate din Marea Britanie sunt în alertă maximă.

Se așteaptă ca la evenimentul de sâmbătă să se alinieze mulțimi mari pe străzile Londrei, iar șefi de stat din întreaga lume vor fi prezenți pentru a participa la ceremonia oficială.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iohannis a aprobat peste 600 mil. euro pentru Autostrada Moldovei

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea contractului de finanţare pentru Autostrada A7 România, aferentă Mecanismului de redresare şi rezilienţă B, dintre România...

Candidat unic sau fiecare cu turta lui?

Românii se întreabă cine va fi noul președinte. Din lecția istoriei, știm că alesul trebuie să aibă firmanul plătit la zi. Dar dacă Înalta Poartă...

Revolut introduce, în prag de vacanță, o nouă funcție de securitate pentru a proteja fondurile clienților de hoții de buzunare

Revolut, banca digitală cu peste 3,5 milioane de clienți retail în România și 40 de milioane la nivel global, introduce funcția Protecția Fondurilor, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă