14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO. Primarul sectorului 6, deranjat că este întrebat de asfaltarea străzilor

VIDEO. Primarul sectorului 6, deranjat că este întrebat de asfaltarea străzilor

“Este o întrebare ciudată” i-a răspuns primarul Ciprian Ciucu unui jurnalist care s-a interesat de starea străzilor din sectorul 6.

Edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe care președintele PNL, Florin Cîțu, îl vede candidat la funcția de primar general, s-a arătat deranjat, în cadrul emisiunii “Drumurile noastre”, de la B1 TV, de întrebarea unui cetățean care dorea să afle când va fi asfaltată strada pe care are locuința.

Moderator: Cetățenii spun că străzile, aleile și trotoarele aferente acestora sunt pline de gropi. În plus ați solicitat să vi să permită să asfaltați și străzile administrate de Primăria Capitalei. Când vor avea cetățenii din sectorul 6 străzile asfaltate.

Ciprian Ciucu: Întrebarea, cum este formulată, cetățenii spun, poate să fie adevărată sau poate să nu fie adevărată. Pot spune că în acest an am asfaltat foarte multe gropi, după ce le-am inventariat prin ADP și cu Poliția Locală pe toate. Nu pot să vă spun acum câte au fost făcute, dar au fost făcute multe, inclusiv microzone din Militari și din Drumul Taberei. Străzi întregi au fost reamenajate și situația este mult mai bună. Mai mult, am intrvenit și pe bulevardele care sunt administrate de Primăria Capitalei, când Primăria Capitalei nu avea contractul care să le permită să asfalteze, la începutul primăverii, și, mai mult, după ce ei au acest contract și după ce au demarat lucrări în București, le-am pus la dispoziție aceste informații și împreună am prioritizat unde să intervină. Ideea că cetățenii spun, așa la modul general, evident că nu poți să rezolvi toate problemele într-un an.

Moderator: Această întrebare vine de la un cetățean din sectorul 6, care locuiește pe Strada Roșia Montană.

Ciprian Ciucu: Foarte bine, Știu acea stradă, dar eu știu că zona a fost reabilitată de fostul primar. Aș că întrebarea este ciudată. Bine. Nu este ciudată, este formulată ciudat.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă