18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Paza de coastă americană a salvat aproape 400 de migranți

VIDEO: Paza de coastă americană a salvat aproape 400 de migranți

Paza de coastă americană a salvat sâmbătă (21 ianuarie) aproape 400 de migranți din apele Bahamas, au anunțat marți (24 ianuarie) autoritățile americane.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare arată cum o barcă cu pânze care transporta un număr mare de persoane este abordată de ambarcațiunile de salvare.

Paza de coastă americană a precizat pe Twitter că a fost ajutată de Forța Regală de Apărare din Bahamas “pentru a opri un velier haitian nesigur și supraîncărcat”.

O persoană care a căzut de pe velier a fost recuperată din apă, la aproximativ 95 km sud de Bahamas, a precizat Paza de Coastă americană într-un comunicat.

Aceasta a precizat că 396 de bărbați, femei și copii au fost salvați în timpul misiunilor desfășurate sâmbătă, în apele Bahamas.

Paza de Coastă americană a precizat că 375 de haitieni și doi cubanezi au fost transferați autorităților din Bahamas.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă